ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλα μηδέν στο Πανθεσσαλικό


ΠΑΟΚ και Βόλος έμειναν στο 0-0 στο Πανθεσσαλικό σε ένα ματς με αρκετές φάσεις. Ένας ακόμα πολύτιμος βαθμός για τους Βολιώτες. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον βαθμό, αλλά ευελπιστούσε για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Πλέον η ομάδα στρέφει την προσοχή της στον κρίσιμο επαναληπτικό με την Κράσνονταρ. 



Α Ημίχρονο 

Πρώτη φάση από τους γηπεδούχους ένα σουτ του Περέα, θα μπλοκάρει ο Ζίβκοβιτς στο 4'.Τα πρώτα 10 λεπτά ο Βόλος είχε κατοχή μπάλας, κάτι το οποίο ο ΠΑΟΚ δεν είχε με τρομερή επιτυχία. Στο 16' λεπτό υπήρχε μια πτώση στην περιοχή του ΠΑΟΚ και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλντι. Καλή στιγμή πάλι για τους γηπεδούχους, ο Μαρτίνες θα σεντράρει αλλά η κεφαλιά του Ριένστρα θα περάσει άουτ, στο 18'.Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση του ΠΑΟΚ ήταν μια κεφαλιά του Τσόλακ, η οποία πέρασε άουτ, στο 28'.Στο 32' θα κερδίσει πέναλντι ο Τσόλακ για τον ΠΑΟΚ, αλλά με την παρέμβαση του VAR θα ακυρωθεί καθώς θα υποδειχθεί ο Τσόλακ σε θέση οφσάιντ. Ο Γκαραβέλης θα σταματήσει την κεφαλιά του Μιχάι, στο 40'.Ένα λεπτό ο έξτρα χρόνος. Τέλος για το πρώτο ημίχρονο. Βόλος-ΠΑΟΚ 0-0.


Β Ημίχρονο 

Έναρξη στο 2ο ημίχρονο, δίχως αλλαγές οι δύο ομάδες. Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ. Έπειτα από το κόρνερ του Νινούα, ο Τσόλακ θα πάρει την κεφαλιά αλλά θα χτυπήσει στο δοκάρι και έπειτα ο Ίνγκασον δεν θα μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, στο 51'.Δυνατό σουτ από τον Περέιρα αλλά θα μπλοκάρει την μπάλα ο Γκαραβέλης στο 52'.Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Τσόλακ θα εκμεταλλευτεί το λάθος του αμυντικού και θα γυρίσει στον Πέλκα, ο οποίος θα χαραμίσει την ευκαιρία καθώς θα είναι κακό το τελείωμα, στο 55'.Ο Ζίβκοβιτς θα σουτάρει με τον Τσόλακ να παρεμβαίνει στην μπάλα και να της δίνει πορεία προς την εστία, αλλά ο Τέκιο θα σώσει τον Βόλο βγάζοντας την μπάλα κόρνερ, στο 66'.Ο Νινούα εκτελεί το κόρνερ στο 75' και ο Κρέσπο παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ. Ο Μπαριέντος θα βρεθεί στο έδαφος από την μονομαχία με τον Κρέσπο, καθώς θα ματώσει το πρόσωπο του,στο 84'.Θα προβεί σε αναγκαστική αλλαγή ο Λόπεθ. Καλό σουτ του Τζόλη στο 87',θα περάσει δίπλα από το δοκάρι του Γκαραβέλη. 6 θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων. Καλή σέντρα του Γιαννούλη αλλά αδύναμη η κεφαλιά του Τζόλη, θα μαζέψει ο Γκαραβέλης, στο 90+3'.Μεγάλη φάση στα τελευταία δεύτερα, αλλά το σουτ του Κούτσια πέρασε άουτ. Τέλος στον Βόλο. Βόλος-ΠΑΟΚ 0-0.


Βόλος(Άνχελ Λόπεθ) :Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μπαριέντος(Κιάκος 85'), Περέα(Γκουαροτσένα 50'), Μαρτίνες(Μπαρτόλο 58'), Δουβίκας. 


ΠΑΟΚ(Αμπέλ Φερέϊρα):Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα(Γιαννούλης 63'),Ουαγκέ(Κούτσιας 73'), Νινούα, Εσίτι(Ελ Καντουρί 63'),Βρακάς(Αντρίγια Ζίβκοβιτς 56'), Πέλκας,(Τζόλης 56')Τσόλακ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code