ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Μπλόκο στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό


Νωθρός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός και ηττήθηκε από τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο 15 του αγώνα, όπου είχε και δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 3 λεπτό το σουτ του Μπάμπα όπου απέκρουσε στην αρχή ο Διούδης και εν συνεχεία έδιωξε την μπάλα στην γραμμή ο Βέλεθ. Ενώ στο 9 σουτ του Ριέρα έξω από την περιοχή απέκρουσε όμορφα ο Διούδης.

Ο Παναθηναϊκός μετά το 15 ισορροπήσε στον αγώνα και στο 26 είχε την μεγάλη ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος όπου η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 29 ο Καρλίτος έκανε την σέντρα όπου ο Σαβιέρ πήρε την κεφαλιά όπου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αστέρα και ο Καρλίτος από κοντά έκανε το σουτ όπου έδιωξε ο Πασαλίδης.

Στο Β ημιχρόνο ο Παναθηναϊκός, ουσιαστικά δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, με τον Αστέρα να είναι η μοναδική ομάδα που απειλεί. Στο 73 από τον κορυφαίο του Αστέρα Ριέρα όπου έκανε την κούρσα πέρασε τον Μαυρομμάτη και εν συνεχεία τον Πούγγουρα και πλάσαρε τον Διούδη. Στο 83 δοκάρι για τον Αστέρα Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους για να βάλουν και δεύτερο γκολ. Η μπάλα έφτασε στον Τασουλή εκτός περιοχής, έπιασε το μονοκόματο αριστερό με τη μπάλα να τραντάζει το δεξί δοκάρι του Διούδη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code