ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Μέσα ο Κρίστισιτς, ανεβαζουν ρυθμούς Ενομπακάρε-Γκαρσία


 

Γεμάτη ευχάριστα νέα ήταν η χθεσινή (20/9) προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Νέναντ Κρίστισιτς να επανέρχεται σε φουλ ρυθμούς, καθώς και τους Ενομπακάρε και Γκαρσία να ακολουθούν μέρος του ομαδικού προγράμματος.


Ο Σέρβος χαφ είχε μείνει εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό, με σκοπό να προφυλαχθεί το γόνατο του για το απερχόμενο παιχνίδι με την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την Ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ. Στην Κυριακάτικη προπόνηση όμως ακολούθησε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα και τέθηκε στην ουσία στην διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης στην Ελβετία.

Από εκεί και πέρα ο Μπράιτ Ενομπακάρε ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, μένοντας εκτός προληπτικά στο υπόλοιπο, και σήμερα Δευτέρα (21/9) αναμένεται να ξεκινήσει να προπονείται σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και να μπορεί να υπολογίζετε για να την συνέχεια της σεζόν. 

Από την πλευρά του ο Λιβάι Γκαρσία συνεχίζει να πραγματοποιεί ένα μείγμα ατομικής προπόνησης και επανένταξης του στην ομάδα για να αναπληρώσεις τις προπονήσεις που έχει χάσει και μπορεί και μέσα στην εβδομάδα, να τεθεί στην διάθεση του Καρέρα για τα επερχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code