ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένσταση κατοίκων για την Νέα Τούμπα, η απάντηση του ΠΑΟΚ


Ομάδα κατοίκων της περιοχής της Τούμπας φαίνεται να έχει κάνει ένσταση για την Νέα Τούμπα, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει ότι δεν έχει έρθει κάποια ένσταση και θα ξεκαθαρίσουν όλα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, 9/9.


Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, κάτοικοι από την περιοχή της Τούμπας, ζήτησαν από πολιτικό μηχανικό να κάνει εξέταση τα σχέδια του γηπέδου κι έπειτα να γίνει ένσταση.

Με την υπογειοποίηση της οδού Κλεάνθους, σύμφωνα με τους πολίτες, θα δημιουργηθούν προβλήματα διάσπασης και κυκλοφορίας στον χώρο της αλάνας και στην ουσία θα «κοπεί» η επικοινωνία από τα αριστερά προς τα δυτικά, με την πεζογέφυρα να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους.

Όπως σημειώνουν οι πολίτες, δεν τίθεται θέμα διαφωνίας ή προστριβών, παρά μόνο διάθεση για επίλυση του ζητήματος. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έχουν λάβει καμία ένσταση στα χέρια τους ούτε είναι ενήμεροι επί του θέματος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν προκύπτει κάτι αντίστοιχο ούτε από το Υπουργείο και τη δημόσια διαβούλευση.

Όλα όμως, θα ξεκαθαρίσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης εκεί όπου θα συζητηθούν όλα όσα απασχολούν και ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβλήματα κατά την διάρκεια του έργου, με τους αρμόδιους να πρέπει να λύσουν όλα τα προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να προχωρήσει και το γήπεδο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code