ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μπακάεφ


Τον Ζελιμχάν Μπακάεφ έχει στο στόχαστρο η Ένωση, με τον Ρώσο επιθετικό χαφ ο οποίος είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση θα ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κιτρινόμαυροι θέλουν ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή και η περίπτωση του Μπακάεφ φαίνεται να είναι αυτή η οποία έχει ξεχωρίζει.

Ωστόσο,  η ενδεικτική κοστολόγηση που κάνει το transfermarkt, είναι αυτή την στιγμή στα 9 εκατομμύρια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απλησίαστος.

Ο  24χρονος επιθετικός χαφ που παίζει και στα άκρα και στον άξονα, αυτή την στιγμή αγωνίζεται κανονικά με την Σπαρτάκ Μόσχας, με 7 (1 ασίστ) συμμετοχές ως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ στο προηγούμενο είχε 27, με 6 γκολ και 10 άσιστ!. Πρόπερσι είχε παίξει δανεικός στην Άρσεναλ Τούλα.

Δυνατό χαρτί και για την απόκτηση του ενδεχομένως να είναι και ο Μάσιμο Καρέρα, καθώς τον είχε στην ομάδα και τον εμπιστεύτηκε να αγωνίζεται. Πράγμα που σημαίνει ότι τον ξέρει πολύ καλά. Όμως, συνεχίζει να είναι δύσκολη η περίπτωση του, ωστόσο η ΑΕΚ διεκδικεί όσες πιθανότητες έχει για να κάνει τον Μπακάεφ δικό της. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code