Ο Εβγέν Σάκχοφ, πρώην παίχτης του ΠΑΟΚ προτάθηκε στην ΑΕΚ.
Είναι γνωστό πως στην ΑΕΚ σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν για κεντρικό χαφ και οι εξελίξεις μάλλον αυξάνουν παρά μειώνουν τις πιθανότητες για να το κάνουν. Καθώς εκτός από Σιμάνσκι και Γαλανόπουλο που δεν μπορούν να βοηθήσουν στο γεμάτο με κρίσιμα ματς ξεκίνημα της σεζόν, πλέον υπάρχουν αμφιβολίες και για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.
Από τις περιπτώσεις που έχουν βρεθεί περισσότερο στο προσκήνιο, είναι ο Ουκρανός χαφ - που μετά από μια διετία στον ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν και εξακολουθεί να ανήκει στην Λέτσε- συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά, μαζί με την δυνατότητα άμεσης προσαρμογής. Όλα αυτά μαζί οδηγούν στο κάθε άλλο παρά να έχουν αποκλείσει στην ΑΕΚ την περίπτωση του Σάκχοφ κι εξετάζουν τα δεδομένα, μαζί με κάποιες ακόμη επίσης που έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τους. Να σημειώσουμε πάντως ξανά, πως δεν είναι «σιγουράκι» η προσθήκη στα χαφ προς το παρόν, αλλά όπως προαναφέραμε οι συνθήκες την φέρνουν όλο και περισσότερο στο προσκήνιο.
Η Λέτσε έχει υποβιβαστεί στην Serie B και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σακχόφ θέλει και μπορεί να φύγει ακόμη και ως ελεύθερος, ενώ έχει προτίμηση στην επιστροφή στην Ελλάδα.
0 Σχόλια