ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσεκάρει Τεχέρο και Αντονίτο για τα δεξιά ο Παναθηναϊκός


Ο Παναθηναϊκός κοιτάει την ενισυχηση του δεξιού άκρου της άμυνας με τις περιπτώσεις του Αλβαρο Τεχέρο και του Αντονίτο να έχουν ξεχωρίσει από την Ισπανία.


Το θέμα της απόκτησης του δεύτερου δεξιού μπακ πίσω από τον Φακούντο Σάντσεθ μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία στον Παναθηναϊκό. Μετά την αυριανή (14/9) μεταγραφική σύσκεψη θα καθοριστει και η τελική επιλογή των Πράσινων.

Ο Λευτέρης Λύρατζης είναι πάντοτε στο κάδρο του Παναθηναϊκού, όμως θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ για να κινηθεί για την απόκτηση του, ωστόσο ο Τσάβι Ρόκα έχει ήδη εναλλακτικές από την Ισπανία σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του νεαρού μπακ του Δικεφάλου.

Ο πρώτος είναι ο 24χρονος Αλβάρο Τεχέρο της Έιμπαρ (στην φωτογραφία μαρκάρει τον Γκριεζμάν), ο οποίος είναι ο αναπληρωματικος δεξιός μπακ της ομάδας, ο οποίος έχει μεν συμβόλαιο έως το 2024 , αλλά είναι υπό παραχώρηση. Στα υπέρ της περίπτωσής είναι ότι πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά και ο Ντάνι Πογιάτος, γιατί προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε έχει καλή άποψη για αυτόν.

Η δεύτερη επιλογή από την ισπανική αγορά είναι ο 32χρονος Αντονίτο της Βαγιαδολίδ. Ο Ισπανός δεξιός μπακ έχει έως το 2021, ωστόσο πλέον βρίσκεται και αυτός σε διαδικασία που θέλει να αλλάξει παραστάσεις, αφού βρίσκεται στον σύλλογο από το 2018.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code