ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη στο 93ο λεπτό για την Αϊντχόφεν

 



Ο Μάξι Ρομέρο ήταν ο ήρωας της Αϊντχόφεν στην χθεσινή αναμέτρηση με την Έμεν,καθώς έδωσε την νίκη στην ομάδα του με το γκολ που σκόραρε στο 93ο λεπτό.


Ο Ρόγκερ Σμιντ έκανε δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στην νίκη της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Χρόνινχεν.Οι Μοχάμεντ Ιχατάρεν και Νόνι Μαντουεκέ πήραν τις θέσεις των Σαμ Λάμερς και Μάουρο Ζούνιορ στο αρχικό σχήμα.

Η Αϊντχόφεν πήρε εξαρχής τα ηνία και κυριάρχησε στην αναμέτρηση,με αποτέλεσμα στο 21ο λεπτό μία όμορφη ομαδική προσπάθεια να καταλήξει στο πρώτο γκολ του παιχνιδιού,όταν η σέντρα του Φίλιπ Μαξ κατέληξε στον Μαντουεκέ,ο οποίος σκόραρε το πρώτο του γκολ για αυτή τη σεζόν.

Η κυριαρχία από πλευράς Αϊντχόφεν συνεχίστηκε,ωστόσο οι παίκτες του Σμιντ δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες σε γκολ.Στο 60ο λεπτό οι Ζούνιορ και Μπρούμα πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο στις θέσεις των Ιχατάρεν και Μαντουεκέ.

Με την Αϊντχόφεν να μην μπορεί να τελειώσει το παιχνίδι,ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λέει πως αν δεν βάζεις γκολ θα δεχθείς,χτύπησε τους ερυθρόλευκους και μάλιστα με έναν παράξενο τρόπο,αφού μία πάσα του Φίλιπ Μαξ στον τερματοφύλακα της ομάδας Μβόγκο πέρασε κάτω από τα πόδια του τελευταίου και κάτεληξε στα δίχτυα.Αυτό ήταν το δεύτερο λάθος του Μβόγκο σε δύο παιχνίδια και αυτή τη φορά λίγο έλειψε να στοιχίσει στην ομάδα του.

Παρόλα αυτά ο Μάξι Ρομέρο στο 93ο λεπτό κατάφερε να γράψει το 2-1 με μία κεφαλιά και χάρησε τους 3 βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code