ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πήρε την Κ19 ο Νικοπολίδης και έφυγε από φιλικό


Άδοξο τέλος είχε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Κ19 του Ολυμπιακού και του Εθνικού, λόγω κάποιων σκληρών χτυπημάτων τα οποία δημιούργησαν ένταση και κατέληξαν στην αποχώρηση των νέων του Ολυμπιακού.


Το φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο πλαστικό γήπεδο δίπλα από το ΣΕΦ, ωστόσο μόνο φιλικό δεν ήταν. Υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων και στο τέλος είχαμε την αποχώρηση των Ερυθρόλευκων.

Όλα ξεκίνησαν όμως, μόλις προηγήθηκε η Κ19 του Ολυμπιακού, στον Εθνικό αποφάσισαν να παίξουν δυναμικά θέλοντας να ισοφαρίσουν το σκορ.

Κάποια στιγμή ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου υπέρ του Ολυμπιακού, για σκληρό μαρκάρισμα εκτός φάσης, και κάπου εκεί το ματς πήρε φωτιά. Οι παίκτες του Εθνικού αντέδρασαν με το σφύριγμα, όπως και ο προπονητής τους Μουράτ Σεροπιάν και άρχισαν να απειλούν πως θα αποχωρήσουν από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Αυτή ωστόσο η συμπεριφορά έφερε αντίδραση και στην απέναντι πλευρά, με τον προπονητή της Κ19 του Ολυμπιακού να αγανακτεί με το σκηνικό που είχε στηθεί και την όλη πολεμική ατμόσφαιρα και να αποφασίζει να προλάβει καταστάσεις, παίρνοντας έτσι την ομάδα του και φεύγοντας από το γήπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code