ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σε σεξουαλικό σκάνδαλο με ... 19 ιερόδουλες ο Γιάγια Τουρέ


Ο Γιάγια Τουρέ, απομακρύνθηκε από το Soccer Aid, το φιλικό που διοργάνωσε η UNICEF για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς έφερε στο ξενοδοχείο 19 ιερόδουλες. Για αστείο έκανε λόγο ο Τουρέ και ζήτησε συγνώμη.


Μπελάδες για τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος απομακρύνθηκε από το φιλανθρωπικό φιλικό που διοργάνωσε η UNICEF για την πράξη του να φέρει στο ξενοδοχείο 19 ιερόδουλες.

Ο πρώην μέσος των Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Ολυμπιακού, Μπέβερεν, Μεταλούργκ Ντόνετσκ και Κινγκντάο Χουανγκάι απομακρύνθηκε από το Soccer Aid για σεξουαλικό σκάνδαλο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές εκνευρίστηκαν από την πράξη που έκανε ο Τουρέ και ζήτησαν την αποβολή του από το φιλικό.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Τουρέ σε δηλώσεις του ανέφερε:

Θα ήθελα να απολογηθώ σε όλους που εμπλέκονται στο Soccer Aid για το ακατάλληλο αστείο. Λυπάμαι.

Ήταν ένα αστείο, αλλά δεν σκέφτηκα τα συναισθήματα των συμπαικτών μου. Διέγραψα τα μηνύματα μέσα σε λίγα λεπτά και απολογήθηκα στο γκρουπ (στο whatsapp). Συγκεντρωνόμαστε για καλό σκοπό κι αυτό αποσπά την προσοχή από το στόχο του ματς που είναι να φέρουμε όλα τα παιδιά του κόσμου κοντά.

Σχετικά με το περιστατικό θα ήθελα να αναλάβω την απόλυτη ευθύνη. Λυπάμαι για το λάθος μουκαι εύχομαι σε όλους στη Soccer Aid το καλύτερο στην προσπάθεια συγκέντρωσης πόρων για σημαντικούς λόγους, ανέφερε ο Ιβοριανός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code