ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έκτακτο: Κανονικά 12/9 η πρεμιέρα της Superleague ορισμός 16/12 του ΑΕΚ- Ολυμπιακός



Σύμφωνα με πληροφορίες, κανονικά αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Superleague καθώς ο τελικός κυπέλλου πάει για 16/12. Μετά την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, δημιουργήθηκε σοβαρό θέμα με την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία ήταν η 12η Σεπτεμβρίου. 

Τότε βέβαια ως γνωστόν είχε αποφαστεί να γίνει η σέντρα της Superleague για τη νέα περίοδο και το ενδεχόμενο αναβολής προκάλεσε την αντίδραση πολλών ομάδων. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι υπάρχει στη μέση και η υπόθεση "Ευρώπη" και κανείς δεν θα ήθελε να πάνε οι εκπρόσωποι μας χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους στα πρώτα παιχνίδια τους στο Γιουρόπα Λιγκ. 
Ο ΟΦΗ, πρότεινε να διεξαχθεί κανονικά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να αναβληθούν οι αγώνες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ή αυτές οι δύο ομάδες να παίξουν μεταξύ τους την πρώτη αγωνιστική.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, το δεύτερο σενάριο είναι αυτό που θα γίνει. Όσο για το ντέρμπι του πρωταθλήματος μάλιστα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να διευκολυνθούν όλες οι ομάδες. Για το θέμα μάλιστα υπάρχει ήδη η σύμφωνη γνώμη τόσο της ΕΠΟ, όσο και της Cosmote που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code