ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κακό ξεκίνημα όχι όμως και ότι χειρότερο... Σλοβενία-Ελλάδα 0-0

Κακό το ξεκίνημα για την εθνική μας ομάδα, αφού κόλλησε στο 0-0 στην Σλοβενία, σ' ένα παιχνίδι το οποίο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα φιλικού παρά πρώτου επίσημου .

Α' Ημίχρονο

Θεατές ενός ανιαρού και περισσότερο αναγνωριστικού ημιχρόνου ήμασταν μάρτυρες, με την Εθνική μας ομάδα να έχει την κατοχή και την Σλοβενία να αμύνεται. Δεν έλειψαν, ωστόσο και οι στιγμές που οι γηπεδούχοι αναπτύσσονταν με καλές προϋποθέσεις, όμως η αμυντική μας γραμμή ήταν αρκετά σταθερή απομακρύνοντας τον όποιον κίνδυνο. Η πρώτη ουσιαστική και καλή απόπειρα φάσης ήρθε στο 26', όταν μετά από ενέργεια του Λημνιού και μπαλιά του, ο Γιαννούλης αδυνατούσε να βρει γεμάτα τη μπάλα για να σκοράρει. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 29' ο Παυλίδης βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή, όμως το τακουνάκι που επιχείρησε υπό πίεση, έστειλε την μπάλα στα χέρια του Όμπλακ, που δυσκολεύτηκε. Αυτή έμελλε να είναι η πρώτη και τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου 45λεπτου.

Β' Ημίχρονο

Άκρως διαφορετική η εικόνα του δευτέρου μέρους, με την Ελλάδα να έχει μπει πολύ πιο επιθετικά στο τερέν, όμως χωρίς την μεγάλη φάση. Ο κύριος τρόπος επιθέσεων της Εθνικής Ελλάδος ήταν κάποια σουτ μακρινά από πλευράς Μπακασέτα και Λημνιό, χωρίς να εμπνέουν μεγάλη ανησυχία. Αυτό το σκηνικό κράτησε μέχρι το 60' από που και ο ρυθμός επέστρεψε στο αργό τέμπο που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο 86', ωστόσο έρχεται η πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού, με τον Σπόραρ να κάνει προβολή εντός μεγάλης περιοχής μετά από ωραία σέντρα που του έγινε από τα δεξιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Σλοβενία (Ματίγιαζ Κεκ): Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μέβλια, Μπάλκοβετς, Ρεπ (52’ Ζίβετς), Μπίγιολ (78’ Κούτερ), Βέτριχ, Μπόχαρ, Βούτσκιτς (61’ Ζάιτς), Σποράρ.

Ελλάδα (Τζον Φαντ Σιπ): Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Σιόβας, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λημνιός, Μπακασέτας, Μάνταλος (87’ Μασούρας), Παυλίδης (76’ Φούντας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code