ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γκουαρδιόλα: «Να πάρουμε το Champions League»

Το champions league ξεκίνησε και οι «πολίτες» εχθές με μία εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισαν την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1.

Η Μάντσεστερ Σίτι απ΄την αρχή του αγώνα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μόλις στο 9ο λεπτό με τον Στέρλινγκ. Από ΄κει και έπειτα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε πολλές τελικές και δεν σταμάτησε να πιέζει τους «μερένχες».

Και η ομάδα του Ζιντάν όμως πραγματοποίησε εξίσου δυναμική εμφάνιση με τον Μπενζεμά να κάνει εξίσου καλές φάσεις, αλλά δίχως να σκοράρει. Τελικά η μπάλα του έκανε τη χάρη και στο 28΄ισοφάρισε για την ομάδα του.

Στο 2ο ημίχρονο οι «πολίτες» μπήκαν ακόμα πιο αποφασισμένοι και έκαναν το 2-1 με τον Ζεσούς στο 68΄. Άψογη ήταν και η παρουσία του o Έντερσον Μοράες.

Έπειτα από το τέλος του αγώνα ο Ισπανός τεχνικός της Σίτι προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις στις οποίες μεταξύ άλλων είπε:

«Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το Champions League. Κάναμε ένα βήμα αλλά αν νομίζουμε ότι είναι αρκετό, αυτό είναι νοοτροπία μικρής ομάδας. Αν θες να το κερδίσεις, πρέπει να κερδίσεις και τις μεγάλες ομάδες.
Είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε δυο φορές την Real. O Zinedine Zidane ποτέ δεν είχε χάσει σε νοκ άουτ παιχνίδια. Έβλεπες πόσο ήρεμοι και με σωστή νοοτροπία αγωνιζόντουσαν. Ήταν καλοί».

Επόμενη αντίπαλος της Αγγλικής ομάδας θα είναι η Λιόν, η οποία εχθές κατάφερε να αποκλείσει την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Ο Πεπ έχει κατακτήσει στο παρελθόν  το βαρύτιμο τρόπαιο με την Μπαρτσελόνα  και στόχος του είναι να το κατακτήσει και φέτος με την Σίτι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code