ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οριστικά παρελθόν ο Γουίλιαν από την Τσέλσι

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι ο 31 χρόνος Βραζιλιάνος αποχωρεί από το Λονδίνο, παρά τη θέληση του Λάμπαρτ να μείνει στην ομάδα.

Ο Γουίλιαν ήταν κάθετος στο να παραμείνει στους «μπλε» παρά τη δεύτερη πρόταση που του έκαναν, γιατί ο ίδιος επιθυμούσε τριετές συμβόλαιο και όχι διετή, όπως του προσέφεραν από την Τσέλσι. Επιπλέον οι φήμες γύρω από την Άρσεναλ και τον παίκτη, φουντώνουν όλο και περισσότερο, με τις πληροφορίες να λένε ότι οι «κανονιέρηδες» προσφέρουν στον Βραζιλιάνο συμβόλαιο τριών χρόνων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος άσσος:

«Ήταν επτά υπέροχα χρόνια. Τον Αύγουστο του 2013 όταν έλαβα την πρόταση της Τσέλσι, πείστηκα ότι εκεί έπρεπε να παίξω. Σήμερα ξέρω ότι ήταν μια από τις καλύτερες των αποφάσεων. Υπήρχαν τόσες πολλές χαρούμενος στιγμές, κάποιες στενάχωρες, υπήρξαν τρόπαια και ήταν πάντα όλα πολύ έντονα.

Πέρα όμως από τα τρόπαια, έμαθα πολλά για τον εαυτό μου. Εξελίχθηκα πολύ, έγινα καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος. Σε κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι, κάθε λεπτό στα αποδυτήρια, πάντα μάθαινα.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων στους οπαδούς της Τσέλσι για το στοργικό τρόπο που με καλωσόρισαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την υποστήριξή τους κατά τη θητεία μου στο σύλλογο. Υπήρξε επίσης κριτική, κάτι που είναι φυσιολογικό, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι τόσο η στοργή όσο και η κριτική με οδηγούσαν πάντα στο να δίνω τα πάντα σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, στο να θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι μέχρι την τελευταία στιγμή με τη φανέλα της Τσέλσι.

Η ώρα για να προχωρήσω παρακάτω έφτασε. Σίγουρα θα μου λείψουν οι συμπαίκτες μου. Θα μου λείψει όλο το προσωπικό του συλλόγου, που πάντα μου φερόταν σαν γιο του και θα μου λείψουν και οι οπαδοί.

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, γνωρίζοντας ότι κέρδισα πράγματα εδώ και πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό για τη φανέλα της Τσέλσι.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους σας, ο Θεός να σας ευλογεί».

Επίσης όπως είπαμε και παραπάνω ο Φρανκ Λάμπαρτ ήταν απ΄αυτούς που επέμεναν να μείνει ο Γουίαλιαν στην ομάδα. Όπως δήλωσε και ο ίδιος προσπάθησε για την παραμονή του στην Τσέλσι, αλλά σέβεται την επιλογή του.

«Στην πραγματικότητα η κατάσταση δε φέρνει απογοήτευση σε καμία από τις δύο πλευρές. Δεν έχω να σας δώσω κάποια απάντηση για τον αν ο Willian θα αποχωρήσει κυρίως γιατί ο παίκτης παραμένει σε εμάς αυτή τη στιγμή. Στο επίπεδο της “απογοήτευσης” μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι ως σύλλογος έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε για να τον κρατήσουμε». Αυτά ήταν τα λόγια του 42 χρόνου προπονητή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code