ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυτοί βρίσκονται στην πιθανή λίστα αποχώρησης της Τσέλσι

Έπειτα από την ήττα του κυπέλλου στον τελικό αλλά και εν όψει της νέας σεζόν, ο Φράνκ Λάμπαρτ ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στο ρόστερ του.

Ας ξεκινήσουμε από τα νέα αποκτήματα των «μπλε» που είναι οι, Τίμο Βέρνερ και ο Χακίμ Ζιγέχ. Οι Λονδρέζοι όμως δεν σκοπεύουν να μείνουν μόνο σε αυτούς τους δύο, αλλά να εντάξουν και άλλους στην ομάδα, καθώς υπάρχουν κάποια πιθανά ονόματα, που ίσως μεταβούν στην πόρτα της εξόδου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ένας που έχει μπει στην λίστα αποχώρησης, είναι ο Νγκολό Καντέ, λόγω των συχνών τραυματισμών του. Ακολουθεί ο γκολκίπερ της ομάδας, Κέπα Αριζαμπαλάγκα, ο οποίος μάλλον θα δοθεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα.

Για τους παρακάτω ποδοσφαιριστές η Τσέλσι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης τους και έτσι θα μπει στην αναμονή για προσφορές, από τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Ο λόγος για τους, Κουρτ Ζουμά, Αντρέα Κρίστενσεν, Έμερσον Παλμιέρι, Μάρκο Αλόνσο, Τιεμουέ Μπακαγιόκο και Ρος Μπάρκλεϊ.

Επιπλέον ο Μισί Μπατσουαγί  ο οποίος έχει μόλις ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα και η Λιντς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code