ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μετά από σένα (Γούλβς) Ποιός....

7/8/2019...O Oλυμπιακός περνούσε νικηφόρα από την έδρα της της Μπασακσεχίρ και άνοιγε ο δρόμος για τα playoff του Τσάμπιονς Λίγκ...
6/8/2020... Ακριβώς ένα χρόνο μετά, οι Ερυθρόλευκοι αγωνίζονται ακόμη στις ευρωπαικές διοργανώσεις και κυνηγάνε την πρόκριση τους στο Final-8 του Europa League απέναντι στην ομάδα της Γούλβς προσπαθώντας να αποσπάσει καλύτερο αποτέλεσμα από το 1-1 του Φαλήρου..

Λίγες μέρες λοιπόν μας έχουν μείνει από τον επαναληπτικό του Μολινό, με τον Ολυμπιακό να έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα, το κύπελλο να έχει μετατεθεί ,ελέω Ε.Π.Ο , στις 30/8, να έχει την ψυχολογία του στα ύψη.
Ο τραυματισμός του Σά όμως επισκίασε το πολύ καλό κλίμα στου Ρέντη,ανοίγοντας ο δρόμος για την μεγάλη ευκαιρία που καλείται να αρπάξει από τα μαλλιά ο Αλέν, για ένα παιχνίδι ,ίσως 2, και στα πιο τρελά όνειρα...ίσως και 3-4

Και εδώ ξεκινάνε οι υποθέσεις.... και πες, ότι ο Ολυμπιακός αποκλείει τους Αγγλους, κάτι που δεν θεωρείται απίθανο βέβαια., τα όνειρα πού σταματούν ; Η φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη μας έχει δείξει , ότι ο Μάρτινς δείχνει να μην φοβάται κανέναν αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο.Εξάλλου ,έντεκα αυτοί έντεκα κ μεις.....Στο ζευγάρι λοιπόν που συναντάει ο Πρωταθλητής Ελλάδος ,βρίσκουμε μία εκ των Σεβίλλη ή Ρόμα..
Οι Ισπανοί τερμάτισαν στην LA LIGA, στην τέταρτη θέση και ταυτόχρονα εξασφάλισαν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος ,πίσω από αυτήν της πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης.Μετά την καραντίνα σε 11 παιχνίδια μέτρησαν 6 νίκες και 5 ισοπαλίες..Δύσκολος όσο να ναι αντίπαλος για τον καθένα...Να θυμίσουμε βέβαια ότι η Σεβίλλη έχει κατακτήσει το Europa League 5 φορές, οι τρείς συνεχόμενες..Είπαμε βέβαια ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά σε μονά ματς και σε ουδέτερη χώρα(Γερμανία) όλα είναι πιθανά.. 
Επόμενος πιθανός αντίπαλος...η Ρόμα.... Οι Ιταλοί τερμάτισαν στην 5ή θέση του Καμπιονάτο, εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία στους στους ομίλους του επόμενου Europa League.Μετά την καραντίνα έπαιξαν 12 αγώνες εκ των οποίων 8 ήταν νικηφόρα, ένα ισόπαλο,και 3 ήττες. Δύσκολος αντίπαλος και αυτός,αλλά νομίζω όχι τόσο όσο οι Ισπανοί. Σε σχέση με την Σεβίλλη ,έχει πιο ευάλωτη άμυνα, στοιχείο που μπορεί να εκμεταλευτεί η ομάδα του Πειραιά, εφόσον προκριθεί την Πέμπτη, και εφόσον βέβαια προκριθούν οι Ιταλοί ανατρέποντας το 1-0 που είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι..
Πέμπτη λοιπόν,εδώ θα είμαστε...Η θα κάνουμε απολογισμό της ευρωπαικής πορείας του Ολυμπιακού, ή θα μιλάμε για ένα νέο θαύμα δύο μέρες πριν τον Εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, αφού ο Ολυμπιακός εάν περάσει, τότε το παιχνίδι της φάσης των "8" είναι στις 13/8.... Υπομονή λοιπόν.....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code