ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ: Αναβολή συνάντησης παλαίμαχων με την ΠΑΕ

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι της Παρασκευής, όσον αφορά την αλλαγή του σήματος της ομάδας του ΟΦΗ.

Την έντονη δυσαρέσκεια τους έδειξαν τόσο οι οπαδοί, όσο και παλαιότερα στελέχη της ομάδας, ανάμεσα τους και ο σύλλογος των παλαίμαχων των «ασπρόμαυρων». Σε χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ η οποία οργάνωσε έκτακτο Δ.Σ, ο Μιχάλης Μπούσης ακύρωσε όλα του τα ραντεβού που αφορούν θέματα του συλλόγου, ενώ αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα την αυριανή ημέρα ( Δευτέρα 10/10), από το νησί.

Όπως έγινε γνωστό ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, έδειξε να ενοχλήθηκε από τις αντιδράσεις όχι τόσο του κόσμου της ομάδας, αλλά από άλλα παλαιότερα μέλη των Κρητικών. Μεταξύ των ραντεβού που είχε ο ισχυρός άνδρας της Κρητικής ομάδας, ήταν και η συνάντηση του με τους παλαίμαχους του ΟΦΗ, όπου θα συζητιόταν το θέμα, πάνω στην αλλαγή του σήματος.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος των πρώην ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε:



«Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΦΗ Λόγω 15 Αυγούστου Αναβάλει Την Συγκέντρωση Πού Είχε προγραμματίσει Για Την Τετάρτη 12 Αυγούστου για Την αλλαγή  τού σήματος τού ΟΦΗ, θα πραγματοποιηθεί άλλη ημερομηνία, Θέλουμε Να Απαντήσουμε Στο Ομαδικό Κίνημα του ΟΦΗ πού Κάνατε Την ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑ, στην ανακοίνωση για το σήμα Τού ΟΦ.Η Μας αποκαλέσατε ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ, Εμάς και τους παράγοντες. Θέλουμε να Σας πούμε ότι αυτοί οι Μαϊντανοί βάζανε ενέχυρο τα σπίτια  τους .Χάσανε περιουσίες και μπήκαν και ΦΥΛΑΚΗ. Είστε βέβαια αγέννητοι, αλλά έπρεπε να σας είχαν ενημερώσει και να είχατε μάθει την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ .Αν έλειπαν αυτοί οι παράγοντες και οι παλαίμαχοι που έπαιζαν χωρίς οικονομικές απολαβές, δεν θα υπήρχε ΟΦΗ. Γι’αυτό να είστε πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις σας.Εμείς οι παλαίμαχοι,  είμαστε μόνο ΟΦΗ .Στηρίζουμε την εκάστοτε Διοίκηση και θέλουμε πάντα το καλό του ΟΦΗ. Και τώρα στηρίζουμε τον Μπούση και τα παιδιά που απαρτίζουν το ΔΣ πιστεύουμε έτι Έχουν κάνει λάθος στο θέμα του σήματος. Πιστεύουμε να το διορθώσουν και θα σας πω ,για μένα είστε  πολύ  μικροί για να εκφράζεστε έτσι για το πρόσωπο μου. Με γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Την πορεία μου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τι άνθρωπος είμαι στην κοινωνία του Ηρακλείου. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Εσείς κρύβεστε κάτω από τη σημαία τού ΟΦΗ Και ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΤΑΙ.  Τέλος παρακαλούμε θερμά Το ΔΣ του ΟΦΗ, να ξαναδεί το θέμα τού σήματος. Να επαναφέρει το παλιό. Θα σας θυμίσω ονόματα πού έχουν θυσιαστεί για την ομάδα αυτή. ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΜΗΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΚΟΖΑΚΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΗΣ ΜΑΧΛΑΣ ΚΑΡΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΤΡΑΚΓΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΓΣ ΞΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ Και Πόλοι Άλλοι Πέθανε Για Το ΣΗΜΑ Αυτο Ευχόμαστε Να ρθει Η ΟΜΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ Για Την Ομάδα Σας Κα Μη ΞΕΧΝΑΤΕ Είμαστε Όλοι ΟΦΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code