ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντόνσιτς για τον Γιάννη

Ο Λούκα Ντόνσιτς στο τέλος της αναμέτρησης με τους Μπακσ και έπειτα από την άψογη εμφάνιση του, προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες μίλησε περισσότερο για την αντίπαλη ομάδα από τον εαυτό του.

Ο 21 χρόνος γκαρντ των Μάβερικς πραγματοποίησε εξαιρετική επίδοση στην αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούμπο, αφού σημείωσε 36 πόντους, 19 ασίστ και 14 ριμπάουντ, φτάνοντας έτσι στο 17ο triple double του στη σεζόν.

Στη λήξη του παιχνιδιού παραχώρησε κάποιες δηλώσεις, όπου μεταξύ άλλων είπε: «Ήταν καλά. Παίξαμε τρεις παρατάσεις σε πέντε παιχνίδια. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Οι Μπακς είναι μια υπέροχη ομάδα. Πρέπει να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε έτσι».

Ενώ στη συνέντευξη αναφέρθηκε και στον Γιάννη, τον αρχηγό των Μπακς, όπου είπε: « Ο Γιάννης είναι ο MVP, είναι απίστευτος παίκτης! Είναι σχεδόν απίθανο να τον σταματήσεις και κάναμε καλή δουλειά σε αυτό. Είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, αλλά εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον».

Και έκλεισε προσθέτοντας τα παρακάτω λόγια: «Νιώθω φρέσκος, προσπαθώ να πάρω τις σωστές αποφάσεις. Κάποιες φορές παίρνω κάποια σουτ που δεν πρέπει. Το να βελτιώνομαι στο αμυντικό κομμάτι επίσης είναι σημαντικό για μένα και την ομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code