ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ομπαμεγιάνγκ: Το αστέρι της Άρσεναλ

Ο Πιέρ Ομπαμεγιάνκ μετά τα χθεσινά δύο σωτήρια του γκολ που έδωσαν το κύπελλο στην Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι, έφτασε συνολικά τα 70 γκολ

Ο Γκαμπονέζος άσσος των «κανονιέριδων» πραγματοποιεί εξαιρετικές επιδόσεις με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Έπειτα από τα δύο χθεσινά σωτήρια γκολ του στον τελικό κυπέλλου με τους «λονδρέζους», ο Ομπαμεγιάνγκ έφτασε τα 70 τέρματα σε 109 εμφανίσεις σε όλες της διοργανώσεις της Άρσεναλ.

Ο αρχηγός των κανονιέρηδων είναι ο πρώτος στην ιστορία που σημειώνει τόσα γκολ, καθώς κανείς έως τώρα στο Αγγλικό πρωτάθλημα δεν  έχει καταφέρει τόσα όσα ο Πιέρ, αφότου πήγε στην Άρσεναλ. Να σημειωθεί ότι,  31 χρόνος ποδοσφαιριστής αποτελεί την δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή, στην ιστορία της Premier League.

Πριν από δύο χρόνια αποκτήθηκε από την Άρσεναλ με αρκετά υψηλό μπάτζετ, όμως δεν το μετανιώνουν αφού τους αποδεικνύει και με το παραπάνω , ότι άξιζε. Ακόμα και oταν έπαιζε στην Bundesliga, που πανηγύριζε τα γκολ του με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτουντ.

Δεν είναι όμως μόνο η εξαιρετική ταχύτητα που διαθέτει ο 31 χρόνος άσσος, αλλά και η άψογη τεχνική του, καθώς μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, από κάθε πιθανό σημείο. Το διάστημα που η ομάδα του Αρτέτα αντιμετώπιζε δυσκολίες, ο Ομπαμεγιάνγκ δεν έπαυε να βοηθάει την ομάδα.

Πλέον ο Ομπαμεγιάνγκ έχει ξεπεράσει ακόμα και το αστέρι των «reds» τον Σαλάχ, όσον αφορά τα γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code