Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ισπανό φορ της Σλασκ Βρότσλαβ και τη διάθεση της Ένωσης να προσφέρει 500.000 ευρώ για την απόκτησή του, σύμφωνα με το πολωνικό σάιτ Przeglad Sportowy.
Σύμφωνα με το Πολωνικό σάιτ η ΑΕΚ έκανε κρούση για την απόκτηση του 24χρονου υψηλόσωμου επιθετικού της Σλασκ Βρότσλαβ, Έρικ Εσπόσιτο, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει οτι η ΑΕΚ εξέφρασε την επιθυμία να καταθέσει μέχρι και 500.000 ευρώ για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022 στην πολωνική ομάδα.
Ο Εσπόσιτο αποκτήθηκε από τη Σλασκ Βρότσλαβ πέρυσι το καλοκαίρι καθώς ο Ισπανός επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τη Λας Πάλμας, ενώ την φετινή σεζόν στην Πολωνία πραγματοποίησε 36 συμμετοχές με οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ.
0 Σχόλια