Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας εδώ και λίγες εβδομάδες, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καρίερα του στην Τουρκία και την Καϊσερισπόρ.
Η διοίκηση της ομάδας της Καισάρειας μάλιστα θα καταβάλει και κάποιο χρηματικό ποσό στους «πράσινους», προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.
Ο Λαρισαίος αμυντικός είχε δεχτεί πρόταση από τον Παναιτωλικό και από την ΑΕΛ, αλλά είχε ενημερώσει και τις δύο ελληνικές ομάδες ότι προτεραιότητά του ήταν το εξωτερικό.
Έτσι ο Κολοβέτσιος θα κάνει την πρώτη του προσπάθεια εκτός Ελλάδας στα 29, ενώ στο παρελθόν είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ομάδες από την Αυστρία τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 29χρονος αμυντικός, μέτρησε 20 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ στην τριετία του στον Παναθηναϊκό έπαιξε σε 74 ματς πρωταθλήματος σκοράροντας τρεις φορές.
0 Σχόλια