ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κωδικός: Συνέχεια στο όνειρο


Και να λοιπόν που φτάσαμε στην ημέρα του επαναληπτικού του Μολινό μεταξύ Γούλβς και Ολυμπιακού.
Πολλοί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο το έχουν χαρακτηρίσει ως ιστορικό παιχνίδι, και όχι άδικα. Βλέπετε, εάν ο Ολυμπιακός προκριθεί, θα υπολείπονται 3 παιχνίδια μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης...Ποιός να το πίστευε αλήθεια πέρσι το καλοκαίρι που ξεκινούσε η ευρωπαϊκή περιπέτεια των ερυθρολεύκων, ότι θα έφτανε η στιγμή να συζητούσαμε κάτι τέτοιο.

Οι Πειραιώτες ως γνωστόν εδώ και λίγες μέρες, θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Σά, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις στου Ρέντη.Σημαντική απώλεια σαφώς , αλλά και ο Μπόμπυ Αλέν που θα τον αντικαταστήσει, δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά..Στην ευρωπαϊκή λίστα προστέθηκαν επίσης ο Χασάν,αλλά και ο Καφού. Σημαντικές προσθήκες και οι δύο αν μη τι άλλο...
Ας δούμε αναλυτικά την αποστολή των Ερυθρολεύκων για το αυριανό παιχνίδι...

Ο Σεμέδο βέβαια που βλέπετε στην λίστα, έχει δηλωθεί κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, καθώς σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι θέλουν να είναι όλοι παρών με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, διότι όπως αναφέρουν είναι όλοι μια οικογένεια.

Ας περάσουμε λοιπόν στα του τα αγώνα.. Οι Άγγλοι δεν έχουν άλλο περιθώριο... Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν θα συμμετάσχουν μέσω του πρωταθλήματος Αγγλίας, διότι δεν τερμάτισαν σε προνομιακή θέση. Για να συνεχίσουν και του χρόνου, πολύ απλά πρέπει να φτάσουν στον τελικό του Europa, και να τον κατακτήσουν....  Μάλιστα... Οπότε ;  Δεν νομίζω να επαναπαυθούν στο 1-1 του Πειραιά, γιατί αν ο Ολυμπιακός τους βρει μπόσικους, σίγουρα θα τους τιμωρήσει.  Γνώμη μου λοιπόν, είναι ότι θα βγει δυνατά στο ματς με σκοπό να το καθαρίσει γρήγορα...Κάτι το οποίο , αν το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός , με τα γρήγορα άκρα που έχει π.χ μπορεί να ξεκινήσει ο Ραντζέλοβιτς, , μπορεί να χτυπήσει σε τυχόν κενά που μπορεί να βρεί στην άμυνα των Βρετανών και να βάλει ένα γκολ , και αν συμβεί αυτό, μετά άντε να του βάλεις γκολ..Να θυμίσουμε τέλος ότι το τελευταίο παιχνίδι των Ερυθρολεύκων επί Αγγλικού εδάφους, ήταν το ιστορικό-αποκαρδιωτικό 1-2 επί της Άρσεναλ στην φάση των 32.
Μια πιθανή ενδεκάδα λοιπόν που μπορεί να δούμε στον αγωνιστικό θα είναι η εξής... Αλέν, Ομάρ, Τσιμίκας, Σισέ, Μπά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Καλή επιτυχία λοιπόν στον Ολυμπιακό , και δω θα είμαστε... Η να αναλύσουμε  Σεβίλλη ή Ρόμα, ή να κάνουμε απολογισμό της Ευρωπαϊκής πορείας του από πέρσι τον Ιούλιο, μέχρι σήμερα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code