ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρόσι: «Σήμερα έζησα την πιο επικίνδυνη στιγμή της καριέρας μου»




Σε δηλώσεις προχώρησε ο Βαλεντίνο Ρόσι μετά το ατύχημα που έγινε στο MotoGp, που παραλίγο να στοιχίσει την ζωή του ίδιου και άλλων οδηγών.


Μπορεί το Grand Prix της Αυστρίας να ολοκληρώθηκε, αλλά ο Βαλεντίνο Ρόσι μαζί με άλλους οδηγούς έζησαν από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες της ζωής τους.

Συγκεκριμένα μετά τη σύγκρουση του Ζοάν Ζαρκό με τον Φράνκο Μορμπιντέλι, ο Βαλεντίνο Ρόσι και ο Μάβερικ Βινιάλες είδαν ότι μία ιπτάμενη μοτοσυκλέτα πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το κεφάλι τους.

Στην συνέχεια, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βαλεντίνο Ρόσι παραχώρησε δηλώσεις για την πιο τρομακτική στιγμή στην καριέρα του:

«Γ@#$σέ τα, ήταν τρομακτικό… πάρα πολύ τρομακτικό! Για μένα όλοι, ήδη από τις μικρές κατηγορίες, όλοι είναι πολύ επιθετικοί και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να μην υπερβάλλουν.

Πρέπει να σέβεσαι τους άλλους στην πίστα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα επικίνδυνο άθλημα. Ειδικά σε πίστες με ευθείες όπου είσαι στα 300χλμ/ώρα.

Ο Ζαρκό ήταν ανοιχτός και μετά φρέναρε μπροστά από τον Franco προφανώς για να μην τον αφήσει να περάσει στα φρένα. Ήταν όμως πολύ κοντά

Και όταν είσαι τόσο κοντά, στα 300χλμ/ώρα και με το slipstream… ήταν αδύνατον για τον Φράνκι να φρενάρει. Το ρίσκο ήταν τεράστιο. Ειδικά για εμένα και τον Vinales. Αυτό ήταν μια πιθανή καταστροφή

Μίλησα με τον Zarco και του το είπα. Μου απάντησε ότι δεν το έκανε επίτηδες. Πάντως η επιθετικότητα είναι οκ. Αλλά το να φρενάρεις μπροστά στον άλλο είναι καταστροφή


Ναι είναι λίγο επικίνδυνη πίστα, αλλά πιστεύω ότι περισσότερο επικίνδυνο από την πίστα είναι η έλλειψη σεβασμού των οδηγών».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code