ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποφυλακίζεται ο άνδρας που καταδικάστηκε για τον φόνο του πατέρα του Τζόρνταν


Σύμφωνα με τα Αμερικανικά ΜΜΕ, το 2023 θα αποφυλακιστεί ο άνδρας που καταδικάστηκε το 1993 για την δολοφονία του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν.


Ο Λάρι Ντεμέρι είναι ο ένας από τους δύο άνδρες που κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν το 1993 για τον φόνο του πατέρα του Τζόρνταν, αναμένεται να βγει από την φυλακή σε τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τα Αμερικανικά ΜΜΕ, ο Ντεμέρι θα βγει από την φυλακή μόλις συμπληρωθούν 30 χρόνια, αλλά θα είναι υπό επίβλεψη από το 2023 και μετά.

Ο Ντέμερι και ο Ντάνιελ Γκριν ήταν αυτοί που κατηγορήθηκαν για τον φόνο του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν, Τζέιμς, στις 23 Ιουλίου 1993, κάτι που ανάγκασε τον GOAT, να αποσυρθεί προσωρινά από τα παρκέ. Οι δύο δράστες, τότε ήταν 18 ετών και ο ένας κατηγορούσε τον άλλο για την κλοπή η οποία οδήγησε στην δολοφονία τον Τζέιμς Τζόρνταν, πριν δηλώσει τελικά ένοχος ο Ντέμερι το 1995 και καταδικαστεί σε ισόβια συν 40 χρόνια, με τον Γκριν να καταδικάζεται με ισόβια συν 10 χρόνια.

Ο Ντέμερι τελικά υπέβαλλε νέο αίτημα για εξέταση της υπόθεσής του το 2008, όταν και βρέθηκε ένα λάθος στην αρχική τυ κατάθεση, κάτι που του έδωσε το δικαίωμα να ασκήσει το δικαίωμα να ζητήσει την απελευθέρωσή του το 2023.
Ο Μάικλ Τζόρνταν αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση όταν ρωτήθηκε, όπως γενικά δεν είχε αναφερθεί στο ζήτημα ούτε στο The Last Dance. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code