ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ελεύθερος από την Ντεν Χάαχ ο Ίμερς


Ελεύθερος έμεινε ο Λεξ Ίμερς,όπως ανακοινώσε η Ντεν Χάαχ,αφού το συμβόλαιο του λύθηκε κοινή συνεναινέσει.




Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός είχε συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τον ολλανδικό σύλλογο,ωστόσο οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού την λύση της συνεργασίας τους.

Ο Ίμερς δεν υπολογιζόταν στα βασικά πλάνα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν,ενώ λόγω και του υψηλού μισθού του,η Ντεν Χάαχ ήταν πρόθυμη να τερματίσει το συμβόλαιο του.

Ο έμπειρος Ολλανδός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με την φανέλα της Ντεν Χάαχ για 8 χρόνια συνολικά,αφού ήταν ο σύλλογος από όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2007 και έμεινε μέχρι το 2012,όταν και πήρε μεταγραφή στην Φέγενορντ.Ο Ίμερς επέστρεψε στην Ντεν Χάαχ το 2017 μέχρι και το φετινό καλοκαίρι που αποχωρεί οριστικά.

Ο Ίμερς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: Φυσικά αισθάνομαι περιέργα που αποχωρώ από τον σύλλογο,όπου αγωνίστηκα για 8 χρόνια συνολικά.Αλλά το συναίσθημα που κυριεύει το μυαλό μου είναι πως η Ντεν Χάαχ σημαίνει πολλά στην ζωή μου.Πέρασα όμορφα χρόνια σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο και φορούσα πάντα με περηφάνια αυτή την υπέροχη φανέλα.Παρόλο που θα συγκεντρωθώ σε κάτι καινούριο τώρα,θα αναπολώ για πάντα τις υπέροχες στιγμές που πέρασα στην Ντεν Χάαχ και αγάπη μου για τον σύλλογο δεν θα σβήσει ποτέ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code