ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Θα παραιτηθεί από την προεδρία ο Μπερτομέου αν μείνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμος να κάνει πίσω και να παραιτηθεί αν ο Λιονέλ Μέσι δεχθεί να παραμείνει στους Μπλαουγκράνα.



Όπως μετέδωσε το ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο TV3, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζοσέπ Μπερτομέου είναι έτοιμος να παραιτηθεί από τη θέση του, αν αυτό είναι αρκετό για να μείνει ο Μέσι στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Μπερτομέου γνωρίζει καλά πως ο βασικός λόγος που δε θέλει να παραμείνει στην ομάδα ο Λιονέλ Μέσι είναι ο ίδιος και οι χειρισμοί του κατά την προεδρία του και κυρίως τη τελευταία διετία. Ο ίδιος δε θέλει να μείνει στην ιστορία ως ο «πρόεδρος που έδιωξε τον Μέσι» και ζητάει μια υποχώρηση από τον Αργνεντινό σούπερ σταρ.

Αυτό που θέλει ο Μπερτομέου είναι να βγει δημόσια ο Λιονέλ Μέσι και να πει πως το πρόβλημα του είναι ο ίδιος και οι χειρισμοί, καθώς και να δεσμευτεί ότι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα αν ο ίδιος παραιτηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement