ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για πολυθεσίτη επιθετικό κινείται η ΑΕΚ- Αυτά ισχύουν για Βράνιες!

Ο παίκτης αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.



Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της «Ώρας των Σπορ», η ΑΕΚ ετοιμάζει κίνηση με επιθετικό που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, παρόλα αυτά αναφέρεται πως πρόκειται για παίκτη υψηλού επιπέδου. Ο Μάσιμο Καρέρα φαίνεται να προτιμά μάλιστα αυτό τον παίκτη, έναντι του Αραούχο, για τον οποίο η υπόθεση με τη Λας Πάλμας φαίνεται ότι θα τραβήξει αρκετά.

Για τον Όγκνιεν Βράνιες τα πράγματα είναι στάσιμα. Ο παίκτης δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει άκρη με την Άντερλεχτ, από την οποία ζητάει το 1/3 του μισθού του για τα επόμενα δύο χρόνια ώστε να φύγει ελεύθερος. Στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν αρκετά και ήδη εξετάζονται και προωθούνται και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Για το Λούνα ισχύει το γεγονός ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα και πως τον θέλει και ο Μάσιμο Καρέρα. Όμως ο Ισπανός δεν παίζει μόνος του και υπάρχει και τουλάχιστον άλλη μία περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Ο Καρέρα θέλει να έχει ολοκληρωμένο ρόστερ από την αρχή της προετοιμασίας και οι επόμενες μέρες, μέχρι τη Δευτέρα που ξεκινάνε κανονικά οι προπονήσεις, θα είναι κρίσιμες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code