ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Αρτέτα θέλει τους Παρτέι, Κουτίνιο και Γουίλιαν!

Ψηλά στη λίστα του προπονητή της Άρσεναλ οι τρεις παίκτες.



Ο Αρτέτα έχει ζητήσει από τη διοίκηση των «κανονιέρηδων» την ενίσχυση της ομάδας, με την οποία θέλει να προσδώσει εμπειρία στην ενδεκάδα του, καθώς και τη μετατροπή του συστήματος σε 4-3-3.

Στο πλαίσιο αυτό έχει ψηλά στη λίστα του τους Παρτέι, Κουτίνιο και Γουίλιαν. Ο Κουτίνιο δεν υπολογίζεται από τη Μπαρτσελόνα και στην Άρσεναλ θέλουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς.

Ο Τόμας Παρτέι είναι ο εκλεκτός για να καλύψει το κενό του Γκεντουζί. Ο Γάλλος λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στους παίκτες της Μπράιτον, όταν τους χλεύασε για το ότι παίρνουν χαμηλούς μισθούς, έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον ίδιο τον Μικέλ Αρτέτα.

Στο θέμα του Γουίλιαν η Άρσεναλ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν ανανεώνει ο Βραζιλιάνος με τη Τσέλσι, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο δύο ετών και αυτός επιθυμεί τριών ετών.

Ο Μικέλ Αρτέτα θέλει παράλληλα να πετύχει και αποσυμφόρηση του ρόστερ και οι κυπελλούχοι Αγγλίας είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για τους Παπασταθόπουλο, Γκεντουζί, Μπεγιερίν, Λακαζέτ, Μιχιταριάν, Τορέιρα, Κολάσινατς, Μουστάφι και Χόλντινγκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code