ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική ομάδα πόλο


Κρούσμα κορονοϊού είχαμε στην Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, αφού ο Μανώλης Πρέκας βρέθηκε θετικός σε τεστ στο οποίο υποβλήθηκε την Παρασκευή (31/07). Ο παίκτης ανέβασε πυρετό την Πέμπτη και έτσι κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.


Αμέσως μετά το αποτέλεσμα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες επιτροπές της ΓΓΑ και πλέον μπαίνει σε εφαρμογή το πρωτόκολλο το οποίο αναφέρει ότι όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας των ανδρών αλλά τόσο και των γυναικών θα μπούνε σε καραντίνα για 5 ημέρες και θα υποβληθούν σε 2 τεστ κατά την διάρκεια αυτών.


Οι δύο ομάδες προπονούνται στην ίδια πισίνα και έτσι κρίθηκε απαραίτητο να μπουν όλοι σε καραντίνα, ενώ για να βγούνε από την καραντίνα θαρ πρέπει να βρεθούν δύο αρνητικά διαδοχικά τέστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

"Μετά από ύποπτο κρούσμα κορονοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν τόσο σήμερα Σάββατο (1/8) το απόγευμα, όσο και την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση. Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια