Ο ΠΑΟΚ εισήγαγε στο ελληνικό ποδόσφαιρο την ανεξάρτητη κάλυψη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, με την άκρως επιτυχημένη πλατφόρμα του, το PAOK TV. Τη φετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός ανεξαρτητοποιείται και αυτός με τη σειρά του, με το νεοσύστατο PAO TV.
Ο ΠΑΟΚ μετά το τέλος της σεζόν 2018-19, δεν δέχθηκε την πρόταση της NOVA, καθώς τα χρήματα ήταν προσβλητικά για μια ομάδα που μόλις είχε κατακτήσει το νταμπλ, κι αφού η ιστορία με την ΕΡΤ δεν προχώρησε έφερε στην Ελλάδα κάτι εντελώς πρωτοποριακό. Το PAOK TV. Παρά το γεγονός πως η πλατφόρμα ήταν νεοσύστατη, το εν λόγω εγχείρημα πήγε πάρα πολύ καλά και τα αποτελέσματα στο «γυαλί» ήταν κι αυτά με τη σειρά τους εντυπωσιακά.
Ο ΠΑΟΚ λοιπόν άνοιξε ένα... μονοπάτι, το οποίο μέχρι πρότινος μας ήταν παντελώς άγνωστο. Ως εκ τούτου, βλέποντας τα αποτελέσματα που έφερε το εν λόγω εγχείρημα στον Δικέφαλο, το «Τριφύλλι» θα είναι η δεύτερη ομάδα που δεν θα έχει πλέον συμβόλαιο ούτε με κάποιο συνδρομητικό κανάλι ούτε με κάποιο ιδιωτικό ή την ΕΡΤ, καθώς τα παιχνίδια του θα καλύπτονται από το νεοσύστατο PAO TV.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας και οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League 1 θα μεταδοθούν από το «Παναθηναϊκός TV». Οι φίλαθλοι του συλλόγου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια έχουν δύο επιλογές:
Διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr, το επίσημο website του «Παναθηναϊκός TV», με εγγραφή και καταβολή της αντίστοιχης χρέωσης, η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.
Τηλεοπτικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV με on demand διαδικασία.
Η αρχή για το «Παναθηναϊκός TV» θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 18:30 με τη μετάδοση του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρκό, ο οποίος θα μεταδοθεί δωρεάν χωρίς καμία χρέωση για τους φιλάθλους».
0 Σχόλια