ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με Στεφανίδη και Κυριακοπούλου το Bauhuas Galan στη Στοκχόλμη


Παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας ιού covid-19 και των μέτρων κατά της διασποράς του, οι διοργανωτές του Bauhuas Galan κατάφεραν να συγκεντρώσουν δυνατές συμμετοχές για τη συνάντηση του Wanda Diamond League στη Στοκχόλμη στις 23 Αυγούστου.

Στο άλμα επί κοντώ θα υπάρχει διπλή ελληνική συμμετοχή με τις κορυφαίες αθλήτριες Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, οι οποίες θα συναγωνιστούν με τη δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Χόλυ Μπράντσου (Holly Bradshaw), την πρωταθλήτρια της Κοινοπολιτείας Αλίσα Νιούμαν (Alysha Newman), τη Σουηδή Μικαέλα Μέϊερ (Michaela Meijer) και την Ατζέλικα Μπενγκστον (Angelica Bengtsson).

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ, Σουηδός Μόντο Ντουμπλάντις (Mondo Duplantis) θα προσπαθήσει μπροστά στο κοινό του θα κερδίσει τους δύο αθλητές με τους οποίους μοιράστηκε το βάθρο στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα, τον νικητή Σαμ Κέντρικς (Sam Kendricks) και τον τρίτο Πιοτρ Λισεκ (Piotr Lisek). Το παρών θα δώσει κι ο Ολυμπιονίκης Τιαγκο Μπραζ (Thiago Braz) και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2013 Ραφαελ Χότζεπε (Raphael Holzdeppe).

Στη δισκοβολία ο Σουηδός παγκόσμιος πρωταθλητής Ντάνιελ Στόαλ (Daniel Stahl) θα αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2017 Άντριους Γκούντζιους (Andrius Gudzius), και το ανερχόμενο αστέρι Σλοβένο Κριστιάν Τσεχ (Kristjan Ceh) και τον συμπατριώτη του Σάιμον Πέτερσον (Simon Pettersson).

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής 400 μ. μετ’ εμποδίων, Κάρστεν Βαρχολμ (Karsten Warholm), θα προσπαθήσει να σπάσει το ευρωπαϊκό ρεκόρ των 44.33’’.
Στα 800 μ. οι τρείς πρώτοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019, ο Αμερικανός Ντόνοβαν Μπρέϊζιερ (Donavan Brazier),ο Βόσνιος Άμελ Τούκα (Amel Tuka) και τον Κενυάτη Φέργκιουσον Ροτιτς (Ferguson Rotich), θα συναγωνιστούν με τον Σουηδό ρέκορντμαν Αντρέας Κράμερ (Andreas Kramer).

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών θα συναντηθούν οι κορυφαίες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, Χαλιμάχ Νακάαγι (Halimah Nakaayi) από την Ουγκάντα και η Αμερικανίδα Ρειβιν Ρότζερς (Raevyn Rogers). Μαζί τους η Βρετανίδα Τζέμα Ρέικι (Jemma Reekie), η οποία έχει πετύχει τον καλύτερο χρόνο στον κόσμο για φέτος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code