ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κύπελλο εμπιστευτικό: Πάει για 12 Σεπτεμβρίου, νέα «κόντρα» για την έδρα


Το φετινό... κάζο με τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου δεν έχει προηγούμενο, ενώ η εν λόγω... σαπουνόπερα - όπως όλα δείχνουν - θα έχει και συνέχεια!


Ένα 24ωρο μετά τη διάγνωση του Λοβέρα ότι νοσεί από Covid-19 ξέσπασαν νέες «κόντρες» μεταξύ των 2 φιναλίστ, για το αγαπημένο τους θέμα, την έδρα δηλαδή που θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΠΟ προορίζει τον τελικό για την 12η μέρα του Σεπτέμβρη, καθώς τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου η εθνικής μας δίνει τις πρώτες τις μάχες στο πλαίσιο του Nations League. Ο στόχος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, είναι να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου πριν το τέλος του Σεπτεμβρίου, συνεπώς όλα δείχνουν ότι στις 12/09 θα έχουμε κυπελλούχο για τη σεζόν που μας πέρασε!

Παρ' όλα αυτά, δεδομένου ότι το ΟΑΚΑ κλείνει τις πόρτες του για να γίνουν έργα βελτιωτικού χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο, επανέρχεται το σενάριο να διεξαχθεί ο τελικός στο γήπεδο της Ριζούπολης, κάτι το οποίο βρίσκει αντίθετη την ομάδα του Ολυμπιακού. Συνεπώς, δεν προβλέπω να αποφεύγεται ένας νέος κύκλος κόντρας μεταξύ «Ένωσης» και Ολυμπιακού με φόντο την έδρα του τελικού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code