ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σε χαμηλές πτήσεις η Στεφανίδη στα «Weltklasse Zurich Inspiration Games»


Φέτος, ο τελικός Wanda Diamond League φέτος ήταν διαφορετικός, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού.

30 αθλητές – χωρισμένοι σε 3 ομάδες - σε 8 αγωνίσματα. Σε κάθε αγώνισμα συμμετείχαν τρεις αθλητές, ο καθένας από διαφορετικό στάδιο.

Στο άλμα επί κοντώ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη από το Mt Sac Antonio College στην Καλιφόρνια, δεν κατάφερε να καταταχθεί, αφού έκανε τρεις άκυρες στα 4,46 μ., ύψος όπου επέλεξε να ξεκινήσει. Νικήτρια τελικά ήταν η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις με άλμα στα 4.66 μ., ενώ η Σουηδέζα Αντζέλικα Μπένγκτσον κατέλαβε την 2η θέση με 4.46μ.

Σε ανάρτησή στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Στεφανίδη αναφέρει για τη συμμετοχή της: «Δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε σήμερα. Δυσκολεύτηκα πολύ περισσότερο από ότι περίμενα με την έλλειψη κοινού αλλά κυρίως με την έλλειψη συναθλητριών/αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν παρόλα αυτά μια μοναδική εμπειρία και μια ωραία ευκαιρία να σπρώξω τον εαυτό μου σε μεγαλύτερες φόρες και κοντάρια.»

Οι επόμενοι «αγώνες» της σειράς Diamond League, θα είναι σε ένα μήνα, στις 14/8 στο Μονακό και 23/8 στη Στοκχόλμη, υπό σχετικά κανονικές συνθήκες;




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code