ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανατροπή ξανά και πρόκριση στα ημιτελικά του UTS για Τσιτσιπά


Ο Έλληνας πρωταθλητής μας εάν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 για δεύτερη φορά στο τουρνουά, κάνοντας μια ψυχωμένη εμφάνιση κατάφερε να ανατρέψει το επί βάρος του σκορ και να κερδίσει τελικώς με 3-2, περνώντας ταυτόχρονα το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ultimate Tennis Showdown που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή(12/07).


 Ο αγώνας του Σαββάτου στην Ακαδημία Μουράτογλου ολοκληρώθηκε με έναν αγώνα μεταξύ δύο από των πιο ταλαντούχων νεαρών αστεριών του ATP και δύο από τους ηγέτες της βαθμολογίας του τουρνουά.

 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον Ματτέο Μπερετίνι σε έναν κρίσιμο αγώνα, ο οποίος θα επέτρεπε στον Τσιτσιπά να ανεβάσει το ρεκόρ του τουρνουά  στο 6-1 ή στον Μπερεττίνι να ισοφαρίσει τον "Έλληνα Θεό" και τον Γκασκέ στο 5-2. Ήταν ένας σφιχτός αγώνας σε όλη του διάρκεια, όπου κράτησε 5 σετ, αλλά ο Τσιτσιπάς έβγαλε έντονη αντίδραση έχοντας μείνει πίσω με 0-2 καταφέρνοντας να κερδίσει τον αγώνα στον ξαφνικό θάνατο με 3-2.(11-16, 13-14, 14-13, 13-10, 2-0) 

Ο Τσιτσιπάς, που βρίσκετε στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξη, έχει φτάσει τις 6 νίκες σε 7 αγώνες, έχοντας χάσει μόνο από τον Ντομινίκ Τίμ, που όμως έχει αποσύρει την συμμετοχή του από το τουρνουά. Στην δεύτερη θέση βρίσκετε ο Γκασκέ με 5-2 και τους ακολουθούνε οι Μπερετίνι και Γκοφέν με 4-3. Σήμερα Κυριακή(05/07) θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Μουτέ στις 18:15.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code