ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Super League 2-Football League ο Λεουτσάκος


Συνεχίζει στην προεδρία της Ένωσης Superleague 2 και Football League για τα επόμενα 4 χρόνια ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μετά τις εκλογές που έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (24/7).


Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Superleague 2 και Football League με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να συνεχίζει να είναι πρόεδρος της διοργανώτριας των δύο συγκεκριμένων κατηγοριών, καθώς επανεκλέγει στη συγκεκριμένη θέση εξασφαλίζοντας και τις 11 ψήφους εκπροσώπων που είχαν δικαίωμα ψήφου στην τελική ψηφοφορία.

Οι τελικοί 11 που ψήφισαν για τον Λεουτσάκο ήταν οι Απολλων Πόντου, Ιωνικός, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης, Ολυμπιακός Βόλου, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Πλατανιάς, Χανιά, Απολλων Σμύρνης (οι ομάδες της Football League προέκυψαν από προηγούμενη ψηφοφορία μεταξύ των συλλόγων της κατηγορίας) και εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Θωμαΐδης.

Αποχώρησε από την εκλογή των αντιπροέδρων ο Λεβαδειακός.

Απουσίαζαν Δόξα Δράμας, ΑΟ Τρίκαλα, Απολλων Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν είχαν δικαίωμα ψήφου ο Λεουτσακος και η Βέροια, γιατί έλειπε ο εκπρόσωπός της.

Με 11 ψήφους πρώτος αντιπρόεδρος βγήκε ο κ. Τουτζιάρης και με 10 ψήφους β‘ αντιπρόεδρος ο κ. Σταμούλης.


Στην ενημέρωσή της η Ένωση αναφέρει τα εξής:

"Στη σημερινή (24/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος εξελέγη ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, Α’ Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Τουτζάρης (ΠΑΕ Εργοτέλης) και Β’ Αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Σταμούλης (ΠΑΕ Απόλλων Πόντου).

Προηγήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Football League, τα μέλη της οποίας εξέλεξαν ομόφωνα ως εκπροσώπους τους στο Δ.Σ. της Λίγκας τους κ.κ. Σωτήρη Μαυρονάσιο (ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου), Χρίστο Μπίκα (ΠΑΕ Ν.Π.Σ. Βέροια), Χαράλαμπο Σταμούλη (ΠΑΕ Απόλλων Πόντου)".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code