ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O σωτήρας Λεμπρόν

Το κορυφαίο μπασκετικό υπερθέαμα επέστρεψε και ο Λεμπρόν συνεχίζει τα «μαγικά» του.

Η επανέναρξη του ΝΒΑ έγινε με το παιχνίδι των Λέικερς με τους Κλίπερς. Ένας αγώνας με δυνατό θέαμα, στον οποίο όλα κρίθηκαν στο φινάλε. Αν και ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν ξεκίνησε όπως τον έχουμε συνηθίσει στην πρεμιέρα του ΝΒΑ, έδωσε το σωτήριο καλάθι την τελευταία στιγμή, σώζοντας έτσι την ομάδα του και δίνοντας τη νίκη με σκορ, 103-101.

Αν και οι Λέικερς μπήκαν δυναμικά, με τις βολές του Πόλ Τζόρτζ οι Κλίπερς έφτασαν στην ισοβαθμία (101-101). Έπειτα ο Λεμρπρόν  πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι στα 12.8. Στη συνέχεια ο Τζόρτζ προσπαθεί για τρεις, αλλά δεν βρήκε στόχο και υπήρξε διαμαρτυρία για φάουλ.

Ο πολυτιμότερος παίκτης των Λέικερς  για τη χθεσινή βραδιά ήταν ο  Άντονι Ντέιβις, ο οποίος  είχε 34 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασσίστ, και ο Λεμπρόν  είχε 16 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ, έχοντας, όμως 6/19 σουτ.

Για τους Κλίπερς αποτέλεσε παίκτη της βραδιάς σαφέστατα ο Πόλ Τζόρτζ και ο Λου Ουίλιαμς. Μπορεί ο Πολ να έχασε το τρίποντο, αλλά,  ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 30 πόντους και 6/11 τρίποντα. Ο Καουάι Λέορνατν με τη σειρά του, είχε 28 πόντους με 4/12 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 11/13 βολές, 3 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code