ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Πέδρο Μαρτίνς και το μαγικό ραβδί....

Πέδρο Μαρτίνς, ηλικία 50 ετών, Πορτογάλος.....Ο άνθρωπος που τα τελευταία δύο χρόνια έχει αλλάξει τον Ολυμπιακό προς το καλύτερο,και του επιτρέπει να ονειρεύεται...

Ο Πορτογάλος λοιπόν προπονητής, έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του για άλλα δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με αυτόν τον τρόπο να τον επιβραβεύει για την πολύ καλή εικόνα των Ερυθρολεύκων τα τελευταία δύο χρόνια.
Φέτος λοιπόν , ο Ολυμπιακός παρουσιάζει το καλύτερο του πρόσωπο των τελευταίων ετών, παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, χάνοντας μόνο ένα παιχνίδι, αυτό από τον Π.Α.Ο.Κ. στο Καραισκάκης, να βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου μετά από χρόνια, και να περιμένει 6/8 να αντιμετωπίσει την Γούλβς στη ρεβάνς του 1-1 του Πειραιά, έτσι ώστε να συνεχίσει στο final 8 του Europa League. Και όλα αυτά βέβαια οφείλονται κατά κύριο λόγο στον Πορτογάλο τεχνικό.

Είχε βέβαια να διαχειριστεί και ένα πλήρες ρόστερ, το οποίο το δυνάμωσε ακόμη περισσότερο με τις μεταγραφικές κινήσεις τις οποίες έκανε το περασμένο καλοκαίρι, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά κτλ.Κρατούσε σε  εκγρήγορση  όλους τους παίκτες του, έβγαλε άσσους από το μανίκι του, τον Μπουχαλάκη καλή ώρα, ο οποίος τον δικαίωσε πανηγυρικά...Αντιμετώπιζε το κάθε παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, στα Ευρωπαικά παιχνίδια δεν φοβήθηκε κανένα αντίπαλο, κάτι που του επέτρεψε σε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις ασχέτου αποτελέσματος(Μπαγερν, Τοτεναμ )

Έχει καταφέρει σε αυτό το σημαντικό σημείο της χρονιάς που διανύουμε, η ομάδα να έχει παιχνίδια στα πόδια της, η ψυχολογία να είναι στα  ύψη λόγω κατάκτησης του πρωταθλήματος, οι Ευρωπαικές νύχτες να ναι ακόμη νωπές, και από το τεράστιο διπλό του Λονδίνου επί της Άρσεναλ, αλλά και από το 1-1 με τους Άγγλους της Γούλβς. Ευχή όλων , είναι ο Πέδρο Μαρτίνς να κάνει πάλι τα μαγικά του, ο Ολυμπιακός να προκριθεί στο final 8 της Γερμανίας, να αντιμετωπίσει μία εκ των Σεβίλλη ή Ρόμα, και εκεί, πού ξέρεις...Παραμονές δεκαπενταύγουστου, να γιορτάζουν όλοι στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο, κάτι πολύ ιστορικό, κάτι πολύ όμορφο.. Εξάλλου η θεά τύχη κάτι τους χρωστάει...Μια πρόκριση σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λίγκ, που χάθηκε από τον αέρα, και από την λάθος εκτίμηση , τότε... του Ελευθερόπουλου(Προημιτελικός με Γιουβέντους στο ΟΑΚΑ -1998)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code