ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ: Προετοιμασίες εν όψει Eυρώπης

Οι Κρητικοί, ξεκινούν σιγά σιγά, τις ανανεώσεις που χρειάζονται στο γήπεδο, προετοιμάζοντας για το Εuropa League.

Τα play offs φτάνουν στο τέλος τους, καθώς απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια για τον ΟΦΗ, το εντός της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό και τον επαναληπτικό στην Αθήνα με τον ΠΑΟ. Οι «ασπρόμαυροι», πλην της προετοιμασίας εν όψει των αγώνων, έχουν ξεκινήσει και τις αλλαγές που χρειάζεται το γήπεδο τους, ετοιμάζοντας για την Ευρώπη.

Ο λόγος, για το αν υπάρξει πιθανότητα, να αγωνιστεί ο ΟΦΗ εντός έδρας, στον δεύτερο γύρω των προκριματικών του Europa League, τον Σεπτέμβριο. Ο κ. Πουρσανίδης ανέφερε, ότι η έδρα των Κρητικών, πληροί τις προϋποθέσεις για τα δεδομένα της UEFA, για τα προκριματικά, αλλά παράλληλα, ανεβαίνουν οι απαιτήσεις της  Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η ΠΑΕ πάντως μέχρι στιγμής, μελετάει όλα τα δεδομένα που αφορούν το γήπεδο, για να είναι έτοιμοι τον Σεπτέμβρη και το ποιες αλλαγές χρειάζονται, ούτως ώστε καλύπτουν και της απαιτήσεις της Ομοσπονδίας.

Το σίγουρο είναι, ότι τα μέτρα όπως είχε ανακοινώσει και η UEFA, εν όψει τη νέας σεζόν, λόγω της πανδημίας θα είναι πιο αυστηρά και θα πρέπει να τηρείται το κάθε μέτρο προστασίας, όπως ορίζουν και οι υγειονομικές αρχές.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code