ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι celebrities εισβάλλουν στο ποδόσφαιρο

Με την ιδέα να ανήκει στην Natalie Portman ιδρύθηκε μια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που θα κάνει το ντεμπούτο της το 2022.

Μεγάλα ονόματα συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το εγχείρημα, όπως η τενίστρια Serena Williams, οι σταρ του Χόλιγουντ Jessica Chastain, Eva Longoria, America Ferrera και Jennifer Garner. Οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος των ΗΠΑ δήλωσαν ότι εξασφαλίστηκε το δικαίωμα ένταξης ενός συλλόγου, ο οποίος θα κάνει την αρχή την άνοιξη του 2022, στη διοργάνωση. Αναμένεται να ανακοινωθεί το επίσημο όνομά της ομάδας, όμως οι ίδιοι έχουν ήδη δώσει την επωνυμία "Angel City" προς τιμήν της επικείμενης έδρας της στο Λος Άντζελες. Θα γίνει η ενδέκατη ομάδα στο NWSL. Προς το παρόν υπάρχουν εννιά, καθώς μια ακόμα -η Louisville- θα επανέλθει το 2021. Στο γκρουπ των ιδρυτών ανήκουν η κόρη της Williams και πολλές πρώην διεθνείς παίκτριες, όπως η Mia Hamm, η Lauren Cheney Holiday και η Abby Wambach. Η επιχειρηματίας Julie Uhrman θα είναι η πρόεδρος.

Η Portman τόνισε ότι κάνουν ένα σημαντικό βήμα με την ανακοίνωση της πρώτης ομάδας που στην πλειοψηφία της θα έχουν την κυριότητά της γυναίκες. Όπως αναφέρεται στη hurriyetdailynews.com, συνέχισε λέγοντας ότι τα αθλήματα φέρνουν κοντά τους ανθρώπους και αυτό θα αλλάξει ξεκάθαρα τις αθλήτριες στην κοινότητα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ηθοποιός έχει υποστηρίξει ενεργά το "Time's Up", ένα κίνημα ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, και ελπίζει ότι το δημιούργημά τους θα επιδράσει ουσιαστικά στην κοινωνία, ώστε να έχουν πρόσβαση στα σπορ ολοένα και περισσότεροι νέοι.                 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code