ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πού χάθηκες ρε Γιάννη ;

Πάει πολύς καιρός απ' όταν έπαιξε σε αγώνα ο John Wall. Και η αλήθεια είναι πως η απουσία του δεν είναι όσο αισθητή θα περίμενε κανείς, βάσει του ταλέντου του. Τι έχουμε να περιμένουμε απ' τον σταρ τον Wizards για την επιστροφή του ;
 Η αλήθεια είναι πως οι φήμες για τη φυγή του Beal είναι πολλές…και ρεαλιστικές επίσης. Δεν περίμενα ποτέ πως θα το πω αυτό, αλλά ίσως και να βγει σε καλό το να επανέλθει ο Ιώαννης Τοίχος σε ένα ρόστερ που θα είναι και πάλι το πρώτο βιολί. Γιατί ειλικρινά, με την εικόνα του Beal τώρα, τα πράγματα για την (ατομική) καριέρα του Wall δε θα είμαι ευνοϊκά. Πρέπει να επανέλθει ομαλά, να πάρει τον χρόνο του, χωρίς να "φοβάται" μη χάσει, έστω και υποσυνείδητα, τον ρόλο του ηγέτη στην ομάδα. 
 Επίσης πρέπει να πούμε και το εξής:
Οι σχέσεις του ζευγαριού Wall-Beal δείχνουν να στρώνουν με τον καιρό. Βέβαια, αυτό, ως τώρα, μεταφράζεται και στο παιχνίδι τους, καθώς και στις πορείες των Wizards. Σε περίπτωση που ο Beal κοιτάξει να βρει κάποια άλλη ομάδα, ο Wall πρέπει να κάνει ό,τι έκανε ο "συνέταιρός" του. Ο Beal εκμεταλλεύτηκε πλήρως την απουσία του John, ώστε να επισημοποιηθεί ως ένας απ' τους καλύτερους και πιο χαρισματικούς shooting guard της λίγκας.
Ποια ομάδα αυτήν τη στιγμή-ας εξαιρέσουμε το συμβόλαιο-δε θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ της ; δε νομίζω να υπάρχει κάποια. 
Αναλόγως πρέπει να πράξει κι ο Wall. Να επανέλθει σταδιακά στη "φόρμα" που τον συνηθίσαμε και να κοιτάξει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
 Όλα αυτά βέβαια τα συζητάμε σε περίπτωση που φύγει ο Beal. Αν δε συμβεί κάτι τέτοιο, που είναι εξίσου πιθανό, τότε ο Wall πρέπει να βασιστεί σε όσα έχτισε τόσο χρόνια στην "πρωτεύουσα" και να ελπίζει στην εντιμότητα της ομάδας. Ο Wall είναι σίγουρα απ' τις μεγαλύτερες "μορφές" των Wizards για τον 21ο αιώνα, η λογική λέει πως οι Wizards θα του δώσουν τον χρόνο που χρειάζεται-προτού κοιτάξουν να πάνε σε rebuild-mode. 
 Το δίδυμο πάντως δείχνει έτοιμο για επανένωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code