ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανανέωσε τον βασικό της στόπερ η Φέγενορντ

Ο Έρικ Μπότεγκιν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ρότερνταμ το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

 Το συμβόλαιο του 32χρονου έμπειρου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού έληγε στο τέλος της σεζόν και οι συνομιλίες του με την ομάδα της Φέγενορντ για το νέο συμβόλαιο είχαν μείνει στάσιμες σε μεγάλο βαθμό. Ο Μπότεγκιν σε όλο αυτό το διάστημα είχε προτάσεις από αρκετά πρωταθλήματα όπως της Τουρκίας , της Ιταλίας και από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης αλλά μετά από ώριμη σκέψη , πήρε την απόφαση να ανανεώσει για ακόμα έναν χρόνο το συμβόλαιο του.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας του ο Βραζιλιάνος τόνισε :"Έχω βιώσει πολλές όμορφες στιγμές εδώ με την ομάδα , τον κόσμο , τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Ωστόσο , είχα την διαίσθηση ότι ακόμα δεν είχα τελειώσει την περιπέτεια μου στην ομάδα της Φέγενορντ. Την χρονιά που πέρασε δούλευαμε όλοι μας πάνω σε μία εξαιρετική ομάδα και αυτός θα είναι το κίνητρο μας και για την επόμενη σεζόν ώστε να διεκδικήσουμε τους υψηλούς στόχους μας".

Ο Έρικ Μπότεγκιν αγωνίζεται στην Φέγενορντ από το καλοκαίρι του 2015 όταν είχε αποκτηθεί με μεταγραφή ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ από την Γκρόνινγκεν και έκτοτε έχει αγωνιστεί σε 142 επίσημα παιχνίδια με απολογισμό 14 τέρματα και 4 ασίστ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code