ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να γιατί δεν έχει κριθεί ακόμη ο τίτλος στην Ισπανία...

Οι περισσότεροι, πλέον πιστεύουν ότι ο τίτλος στην Λα Λίγκα Σανταντέρ έχει κριθεί από τότε που η Μπαρτσελόνα έφερε 2 σερί ισοπαλίες με Σεβίλλη και Θέλτα, όμως διαβάζοντας το πρόγραμμα των 2 ομάδων και αναλύοντας το, υπάρχουν ακόμα ελπίδες για τους Μπλαουγκράνα!
Αναλυτικότερα η Ρεάλ έχει να δώσει παιχνίδια με Αλαβές εντός, Γρανάδα εκτός, Βιγιαρεάλ εντός και Λεγκανές εκτός...
Ναι δεν είναι καμία ομάδα σε υψηλή θέση, δεν είναι φόβητρο για την ομάδα του Ζιντάν, όμως όλες απαιτούν από παντού βαθμούς, η κάθε μια από αυτές για τους δικούς της λόγους.

Η Αλαβές θέλει να εξασφαλίσει της παραμονή της στην κατηγορία, ενώ Βιγιαρεάλ και Γρανάδα προσπαθούν για ευρωπαϊκό εισητήριο. Αυτή που δύσκολα θα έχει κίνητρο την τελευταία αγωνιστική, είναι η Λεγκανές, που όμως ίσως να κυνηγάει κάτι στην τελευταία αγωνιστική...

Ειδικά Γρανάδα και Βιγιαρεάλ θεωρώ πως θα δυσκολέψουν την Ρεάλ, όντας δυσκολοκατάβλητες ομάδες, με πολλές ισοπαλίες μέσα στη σεζόν και λίγες ήττες.
Εξίσου ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι Μερένχες στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις με τα Κίτρινα Υποβρύχια έχουν μόλις μία νίκη!

Βέβαια και η Μπαρτσελόνα έχει να δώσει κάποιους δύσκολους αγώνες, παίζοντας με
Εσπανιόλ, Βαγιαδολίδ, Οσασούνα και Αλαβές. Πλην του ντέρμπι της Βαρκελώνης, όπου υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο από τον αντίπαλο, θεωρώ λόγω και της σειράς του προγράμματος ότι καμία ομάδα δεν θα έχει άμεσο ενδιαφέρον.

Σαφώς και Μπαρτσελόνα έχει τα δικά της προβλήματα, που έχουν ονοματεπώνυμα... Όμως οι παίκτες της θα δώσουν μέχρι τέλους την δική τους μάχη, περιμενοντάς στην γωνία τα λάθη της Ρεάλ.

Δύσκολο μεν, όχι ακατόρθωτο δε!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code