ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοροβέσης: "Κρατάμε τα θετικά και προχωράμε"



Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ στάθηκε τόσο στην έκβαση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, όσο και στο γεγονός πως ο χρόνος που παίρνει έχει μειωθεί λόγω ροτέισιον.


Ο Νίκος Κοροβέσης, μετά το ισόπαλο με σκορ 2-2, παιχνίδι, κόντρα στον ΠΑΟΚ, τόνισε μεταξύ άλλων πως στο πρώτο μέρος η ομάδα του αγωνίστηκε πολύ καλά, ενώ θα μπορούσε να είχε συλλέξει και τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός πω; παρά το ροτέισιον του Σίμου, εκείνος αγωνίζεται σε συνεχόμενα παιχνίδια: "Είναι η δουλειά μας αυτή. Εφόσον είμαι καλά στην υγεία μου και είμαι στη διάθεση του προπονητή αυτό σημαίνει ότι μπορώ να παίξω όποτε με επιλέξει άσχετα αν παίζουμε σε 2-3 ημέρες συνεχόμενα ματς και θα δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ένας ποδοσφαιριστής και αλλαγή να βγαίνει και να μην παίζει καθόλου δεν του αρέσει καθόλου." 
Σχολιάζοντας το 2-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ: "Εμείς προσωπικά ευχαριστηθήκαμε το πρώτο ημίχρονο όπου παίξαμε πολύ καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερο σκορ. Στο τέλος έπεσε λίγο ο ρυθμός λόγω της κόκκινης αλλά μας αφήνει λίγο μια πικρία γιατί χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία στο τέλος που θα μπορούσε να μας είχε δώσει τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε σε αυτό κρατάμε τα θετικά από αυτό το ματς και προχωράμε για την Τετάρτη". 
Για το αν η αποβολή του Κουτρουμπή έπαιξε ρόλο στις πιθανότητες που είχε ο ΟΦΗ να κερδίσει το ματς: "Σίγουρα παίζει ρόλο γιατί αλλάζουν πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν δέχεσαι μια κάρτα. Υπάρχει περισσότερη κούραση και παίρνει μέτρα ο αντίπαλος. Και οι κόκκινες κάρτες όμως είναι μέσα στο παιχνίδι".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code