ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στήριξη των Ολυμπιονικών και πρωταθλητών του υγρού στίβου στο νέο Αθλητικό Νόμο


Με ανακοίνωση τους Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές του υγρού στίβου εξέφρασαν τη στήριξή τους στο υπό κατάθεση νέο αθλητικό νόμο του υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη. 

Μεταξύ των υπογραφόντων βρίσκονται τα ονόματα του Κυριάκου Γιαννόπουλου, επικεφαλής της κίνησης «Κολυμπάμε Μαζί», που προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της ΚΟΕ στις επερχόμενες αρχαιρεσίες, και των Γιώργου Αφρουδάκη και Γιάννη Γιαννουρή που  στηρίζουν την κίνηση αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αθλητική οικογένεια του υγρού στίβου, αποτελούμενη από Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές που έχουν δοξάσει τα ελληνικά χρώματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη διαχρονικά, στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στήριξης του νέου αθλητικού νόμου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Επισημαίνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση παίρνει όλο το αθλητικό οικοσύστημα της χώρας μας παρά πολύ σοβαρά και με γνώμονα τη διαφάνεια και το ξεσκαρτάρισμα, θέλει να οδηγήσει τον ελληνικό αθλητισμό στη πρόοδο και στη νέα εποχή.

Σε μια τέτοια προσπάθεια όλοι εμείς θα σταθούμε αρωγοί σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα.
Χαιρετίζουμε αυτή την προσπάθεια με ανακούφιση και αισιοδοξία για το αύριο του ελληνικού αθλητισμού αφουγκραζόμενοι τις τάσεις της παγκόσμιας αθλητικής κοινότητας».

Το κείμενο υπογράφουν οι: Γιώργος Αφρουδάκης, Χρήστος Αφρουδάκης, Νίκος Βενετόπουλος, Αντώνης Βλοντάκης, Μάκης Βολτυράκης, Κυριάκος Γιαννόπουλος, Γιάννης Γιαννουρής, Μάκης Γεωργαράς, Νίκος Δεληγιάννης, Ευτυχία Καραγιάννη, Αγγελική Καραπατάκη, Μιχάλης Κουρέτας, Κώστας Λούδης, Κατερίνα Οικονομοπούλου, Τάσος Παπαναστασίου ("Πιλότος"), Γιώργος Ρέππας και Σωτήρης Σταθάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code