ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ένα ντέρμπι διαφορετικών συνθηκών


Υπό άλλες συνθήκες, το αποψινό ντέρμπι(21:45) θα μπορούσε να έκρινε και τον τίτλο. Ομως, τούτη την χρονική περίοδο, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις αναμεταξύ τους.

Από μεριάς γηπεδούχων,αγωνιστικά ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει από την έναρξη των πλέι οφ το πρωτάθλημα. Βαθμολογικά δεν ενδιαφέρεται. Το μόνο το οποίο τον ενδιαφέρει όσον αφορά το πρωτάθλημα είναι να το κατακτήσει αήττητο. Από εκεί και πέρα, έχει τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ και τον επαναληπτικό με την Γουλβς, όπου θα επιδιώξει ό,τι καλύτερο μπορεί στο Europa League.

Από μεριάς ΠΑΟΚ, αγωνιστικά δεν υπάρχουν τα καλύτερα σημάδια τις τελευταίες αγωνιστικές. Το θετικό είναι η δικαίωση από το CAS και η επιστροφή των επτά κερδισμένων βαθμών μέσα στο χορτάρι. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο +3 από την ΑΕΚ, στο κυνήγι της δεύτερης θέσης για το δεύτερο χρυσό εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League.Όλα τα ματς είναι τελικοί και η νίκη είναι μονόδρομος.

Στα του αποψινού αγώνος, ο Πέδρο Μαρτίνς μετά από δύο αγωνιστικές αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Κώστα Τσιμίκα στην αποστολή. Τους τελευταίους αγώνες έγινε το σχετικό rotation, καθώς πήραν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν ελάχιστα ή σχεδόν καθόλου μέσα στην χρονιά και ξεκούρασε πολλούς βασικούς του.Όσον αφορά το σύστημα, λογικά θα επιλεχθεί το επιτυχημένο 4-3-3 του Μαρτίνς.

Ο Αμπέλ Φερέϊρα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πέλκα και Λάμπρου. Από την άλλη κατέβηκε στην Αθήνα με περισσότερους παίκτες στην αποστολή, καθώς η ομάδα θα παραμείνει στην πρωτεύουσα μέχρι το ματς με την ΑΕΚ, την Τετάρτη.Σχετικά με το σύστημα, ο Φερέϊρα κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Η λογική λέει ό,τι θα παίξει με 4-3-3 για να μπορέσει να αντιμετωπίσει καλύτερα τον Ολυμπιακό.

Οι αποστολές των ομάδων:

Ολυμπιακός(Πέδρο Μαρτίνς) :Σα, Άλεν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καφού, Μπουχαλάκης,Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Φορτούνης, Μπρούνο, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΠΑΟΚ(Αμπέλ Φερέϊρα) :Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Παπαδόπουλος, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ινγκασον, Μιχάι, Βέρνμπλουμ, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Στοχ, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Ακπομ, Τζόλης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός(4-3-3):Σα,Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

ΠΑΟΚ(4-3-3):Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ινγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Στοχ, Λημνιός, Σφιντέρσκι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code