ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανανέωσε με Γιάνκοβιτς, συμφωνια με Γόντικα

 Ανανέωσε τον συμβόλαιο με τον Βλάντο Γιανκοβιτς για την επόμενη σεζόν η ΑΕΚ ενώ βρίσκετε κοντά σε συμφωνία με τον Γόντικα που έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι.



Οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν να κρατήσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρά τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός για περίπου δύο μήνες, ενώ και ο παίκτης ήθελε να συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα με την  ανανέωση να ειναι πλέον οριστική, αφού η ΑΕΚ επέκτεινε το συμβόλαιό του για την σεζόν 2020-21, με οψιόν για το 2021-22.

Μεταξύ άλλων περιπτώσεων, τους «κιτρινόμαυρους» απασχόλησε και αυτή του Κωστή Γόντικα, με τον οποίο ήρθαν σε συμφωνία. Ο 26χρονος σέντερ έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι Winmasters και θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν.

Η «Βασίλισσα» έχει ήδη στη θέση του τους Μορέιρα - Σλότερ, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής θα αγωνιστεί σίγουρα στο Final 8 του BCL (30/09-04/10), χωρίς να είναι ακόμα οριστική η απόφαση για τη συνέχιση ή το τέλος της καριέρας του έπειτα.

Ο  Γόντικας παλαιότερα αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Πάτρας και Ήφαιστο Λήμνου, ενώ πέρυσι είχε κατά μέσο όρο 3.2 πόντους και 1.4 ριμπάουντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code