ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τόσα δίνει για Ίσλα ο Παναθηναϊκός


Ο Παναθηναϊκός, έχει μεγάλο στόχο για το δεξί άκρο της άμυνας τον Μαουρίσιο Ίσλα.
Όμως δεν παίζει μόνος του στην κούρσα της απόκτησης του παίχτη, αλλά η πρόταση που έχει καταθέσει το τριφύλλι για τον Χιλιανό έχει έναν επιπλέον θετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες και αυτό ίσως αποδειχθεί σημαντικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι έχουν καταθέσει συμβόλαιο για 3 χρόνια στον παίχτη (2+1) και αυτό είναι πολύ σημαντικό δέλεαρ για τον παίχτη σε σχέση με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Γιατί οι περισσότερες ομάδες που διεκδικούν τον Ίσλα του προσφέρουν για 2 έτη συμβόλαιο, ενώ και τηα χρήματα που του δίνουν δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 400.000 ευρώ στον Χιλιανό, ενώ αυτό το ποσό μπορεί με τα μπόνους να φτάσει τα 550.000€. Πάντως ο Ίσλα κατά πάσα πιθανότητα θα αναγκαστεί να μειώσει τις απαιτήσεις του, αφού όλες οι προτάσεις που έχει στα χέρια του είναι αρκετά χαμηλότερες σε σχέση με τις αποδοχές του στην Τουρκία (1.000.000)€, ενώ ομάδες από Κατάρ και Κίνα δίνουν τα χρήματα που θέλει ο παίχτης, όμως υστερούν στο αγωνιστικό επίπεδο, ενώ επίσης ο παίχτης έχει ζητήσει από τον μάνατζερ του να παραμείνει στην Ευρώπη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code