ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέλος ο Βλάνταν Ίβιτς απο την Μακάμπι Τέλ Αβίβ



Ύστερα από 2 χρονιά στο Ισραήλ έλυσε την συνεργασία του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.
 
Έχοντας καταφέρει να κατακτήσει 2 διαδοχικά πρωταθλήματα Ισραήλ σε ισάριθμα χρόνια, με την Μακάμπι, ο Σέρβος προπονητής έκρινε πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα μεγαλύτερης δυναμικότητας.

Η ίδια η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποχαιρέτισε τον Ίβιτς για την προσφορά του στην ομάδα και για το γεγονός ότι την επανέφερε στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ ο ιδιος ο Σέρβος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά από δύο φανταστικά χρόνια εδώ στο Ισραήλ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη μας, Μιτς Γκόλνταρ, όλους τους ανθρώπους στο κλαμπ, τους παίκτες που δούλεψαν πολύ σκληρά μαζί μου αυτά τα δύο χρόνια και τους οπαδούς της Μακάμπι που ήταν μαζί μας και μας υποστήριξαν για να πετύχουμε το στόχο μας. Έχω πάρει την απόφαση να κάνω ένα διάλειμμα και να εξετάσω τα επόμενα βήματα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Το βρίσκω πολύ δύσκολο να επιλέξω τις λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου, καθώς ήταν μια τόσο επιτυχημένη περίοδος και δύο καταπληκτικά χρόνια για μένα και την οικογένειά μου».

Παρελθόν από την Μακάμπι θα αποτελέσουν και οι οι άμεσοι συνεργάτες του, Μίλος Βεσελίνοβιτς, Χρήστος Κελπέκης, Ντάρκο Ομπράντοβιτς και ο Νέναντ Κοβάσεβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code