ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Νικόλας Σκαρβέλης κατέρριψε ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ


Το 20,74 μ., που κατείχε ο Δημήτρης Κουτσούκης από τις 14 Ιουλίου του 1989, ανήκει στην ιστορία!

Ο Νικόλας Σκαρβέλης, σε μίτινγκ σφαιροβολίας στην Αριζόνα, το οποίο βρίσκεται στο επίσημο καλεντάρι της USATF, όπου συμμετείχε σημείωσε βολή στα 21,05 μ., επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ ανοιχτού στίβου και γίνεται ο πρώτος Έλληνας αθλητής που σπάει το «φράγμα» των 21 μέτρων. Η επίδοση αποτελεί και την 9η επίδοση φέτος στον κόσμο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής φαίνεται ότι διανύει μια εξαιρετική περίοδο, καθώς εν μέσω πανδημίας, κατάφερε να συνεχίσει την προετοιμασία του και να βρίσκεται σε πολλή καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς το χειμώνα ξεκίνησε με βολή στα 20,38 μ., που επίσης αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου.

Ο αθλητής μας με τις νέες επιδόσεις θα διεκδικήσει όχι μόνο τη συμμετοχή αλλά και μια καλή παρουσία τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, τον ερχόμενο χειμώνα.

Απώτερος και μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο, καθώς το όριο είναι 21.10μ. και οι επιδόσεις για την πρόκριση θα «μετράνε» μετά την 1η Δεκεμβρίου, όπως έχει αποφασίσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code