ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόταση Άγιαξ σε Ονανά για νέο συμβόλαιο

Σύμφωνα με την πάντα έγκυρη De Telegraaf ,  η ομάδα του Άγιαξ προσπαθεί να πείσει τον Αντρέ Ονανά για να παραμείνει και την επόμενη σεζόν και ήδη έχει προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο στον 24χρονο διεθνή Καμερουνέζο τερματοφύλακα.

 Ο Καμερουνέζος  περίμενε να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τον "Αίαντα" αφού διάφορες κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του όπως η Μπαρτσελόνα , η Τσέλσι καθώς και η Παρί Σεν Ζερμέν. Στην Αγγλία πάντως μετέδιδαν πως οι άνθρωποι της Τσέλσι τις τελευταίες μέρες είχαν στενές επαφές με τους μάνατζερ του Ονανά.

Παρόλα αυτά , στο ρεπορτάζ της De Telegraaf τονίζεται το γεγονός πως το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα του Άγιαξ έχει παγώσει τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της ιστορίας με τον κορονoϊο , μία εξέλιξη που έδωσε την ευκαιρία στον Άγιαξ να πιέσει περισσότερο τον βασικό του τερματοφύλακα ώστε να παραμείνει το νούμερο 1 και την ερχόμενη σεζόν. Ο Τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ , Μάρκ Όφερμαρς προσέφερε στον Ονανά μιά νέα επέκταση ενός χρόνου του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου του που έληγε το καλοκαίρι του 2022.

Από την πλευρά του , ο διεθνής τερματοφύλακας ζήτησε χρόνο να σκεφτεί την προσφορά που του κατατέθηκε αλλά ταυτόχρονα ρίχνει κλεφτιές ματιές στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού μήπως και υπάρξει ενδεχόμενη πρόταση από κορυφαία Ευρωπαϊκη ομάδα που να τον συγκινήσει περισσότερο σε σχέση με την προοπτική παραμονής του στο Άμστερνταμ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code